fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Instagram Instagram

„Soțul trofeu” sau bărbatul întreținut de trei soții: „Mă simt ca și cum aș trăi un vis devenit realitate”


Nick Davis, autointitulat „soțul trofeu”, își petrece ziua citind și învățând, în timp ce cele trei soții ale sale aduc banii în casă. Tată a doi copii, abia dacă mișcă un deget acasă.  

Un bărbat cu trei soții a dezvăluit cum este viața lui de zi cu zi. Autointitulat „soțul trofeu”, Nick Davis nu muncește, deoarece „Regele nu mișcă un deget”, iar în mare parte din timp citește și învață.

Bărbatul este și tată a doi copii. El nu aduce niciun venit în casă, iar „reginele” sale au această datorie. Cele trei soții ale sale, April, Danielle și Jennifer, au slujbe cu normă întreagă, scrie Daily Star.

Așa facem noi lucrurile aici, în felul nostru special”, a declarat bărbatul în emisiunea „Seeking Sister Wife” de la TLC.

În timp ce soțiile sale muncesc, Nick își petrece timpul „citind, învățând și descifrând”.

Noi preferăm să fie așa. Aș înnebuni dacă aș sta tot timpul în casă. Jen și cu mine câștigăm mai mult decât suficienți bani. Nu avem nevoie și nici nu ne dorim asta”, a spus una dintre soțiile sale.

Mai mult decât atât, soțiile sale cred că pasiunea pe care o are soțul lor este atractivă.

Sunt atât de recunoscătoare că am acasă un bărbat care pur și simplu stă să citească și să-mi povestească despre toate lucrurile pe care a reușit să le cerceteze. Asta funcționează în relația noastră și face ca noi să nu fim stresate ca toată lumea din jurul nostru”, a spus April, prima soție a lui Nick.

Nick, în vârstă de 39 de ani, este interesat de poligamie de peste 15 ani, și spune că interesul său pentru asta a crescut atunci când a întâlnit-o pe prima soție, April. Cei doi s-au întâlnit la facultate, în 2008, apoi nouă ani mai târziu, cei doi au primit-o și pe Jennifer în relația lor.

April a fost cea care i-a făcut cunoștință lui Jennifer cu Nick, deoarece aveau nevoie de o altă femeie pentru a-i „satisface nevoile”.

Nick este foarte greu de manevrat. În multe sensuri, mai ales în pat. Știam și de ea că este o persoană grozavă, mai ales că există mult intelect în acel creier mare al ei și am știut că Nick o va considera atractivă”, a spus April.

Femeile nu se întâlnesc între ele și au o relație sexuală doar cu Nick.

El a spus că îi place să fie „prins la mijloc” între soțiile sale, dar sexul se întâmplă întotdeauna în zone diferite ale casei, cu fiecare soție, separat.

Întotdeauna ne asigurăm că suntem într-un dormitor separat, într-o zonă separată a casei atunci când Nick își face treaba. Jen și cu mine rămânem în dormitorul de oaspeți pentru a le oferi intimitate”, a spus April.

Este incredibil când știi ca ai trei soții și mai ales că toți am muncit să consolidăm această relație. Mă simt ca și cum aș trăi un vis devenit realitate”, a spus bărbatul.

Familia se bucură și de primul lor copil, născut în iunie anul trecut, când Jennifer a născut-o pe Vera, iar Nick are și el un fiu adolescent dintr-o relație anterioară.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30