fbpx
 
ABDPost ABDPost

Copil de șase ani, din Philadelphia, închis de părinți în cușca câinelui. Minorul stătea dezbrăcat, în timp ce frații săi erau ținuți în ploaie


Un copil în vârstă de șase ani a fost găsit dezbrăcat, închis în cușca câinelui. Vecinii au auzit țipete și au decis să sune la poliție.

Părinții săi, în vârstă de 30, respectiv 31 de ani, au fost acuzați de poliția din Philadelphia, SUA, că au pus în pericol bunăstarea copilului.

Când au ajuns la familia cu pricina, polițiștii au găsit doi copii parțial îmbrăcați, de trei și cinci ani, plângând și alergând prin grădină.

Când ofițerii au intrat în casă, au găsit un copil de șase ani dezbrăcat și închis într-o cușcă pentru câini, care fusese fixată cu o sfoară pentru a împiedica minorulsă scape, potrivit poliției.

Nu este clar cât timp a stat copilul închis în cușcă.

Anchetatorii au găsit în locuință și o femeie în vârstă într-un scaun cu rotile, împreună cu un bărbat de 40 de ani. Polițiștii cred că femeia este bunica copiilor, în timp ce bărbatul se pare că este un membru al familiei.

Mama celor trei copii a fost dusă la Unitatea pentru Victime Speciale, unde a fost audiată.

Copiii au fost duși la un spital din apropiere pentru a fi evaluați.

„Nu știm în întregime tot ce se întâmplă aici. Aceasta este doar o situație absolut tragică. Avem o anchetă lungă în fața noastră. Dar, în mod evident, nu trăim într-o lume în care ar trebui să avem un copil într-o cușcă sau copii mici afară, stând în ploaie. Acest lucru nu ar trebui să se întâmple niciodată și vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că acest lucru nu se va mai întâmpla cu acești copii”, a declarat ofițerul de relații publice al poliției din Philadelphia, conform Mirror.

Autoritățile i-au acuzat pe părinți de punerea în pericol a bunăstării unui copil și de punerea în pericol din imprudență a unei persoane.

Departamentul de Servicii Umane din Philadelphia a refuzat să confirme dacă suspecții au avut antecedente.

Cu toate acestea, un vecin a declarat pentru NBC că poliția a fost chemată de multe ori la adresa respectivă pentru diferite incidente.

„Polițiștii au venit aici din când în când. Nu s-a făcut niciodată nimic", a spus vecinul.

Un caz similar a avut loc recent în Ohio. Un copil în vârstă de trei ani a fost găsit închis într-o cușcă plină de insecte, iar fratele lui mai mic a fost găsit ținând în mână o pipă de metamfetamină.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30