fbpx
 
Viorel Blăjuț candidează la Primărie din partea unei platforme politice ieșene

Viorel Blăjuț candidează la Primărie din partea unei platforme politice ieșene


Politicianul și omul de afaceri Viorel Blăjuț și-a anunțat pe pagina sa de socializarea candidatura la funcția de primar al municipiului Iași. El va fi susținut de Partidul Societății Ieșene (PSI).

„Toamna se culeg roadele dar este in același timp și perioada de începere a noilor proiecte și cred că a venit timpul să-mi anunț intențiile politice, pentru că peste puțin timp intrăm în cel mai complicat an electoral, în care vor fi patru rânduri de alegeri. Am spus în decembrie 2016, când am demisionat din Parlament, pentru a nu primi pensie specială, că pe viitor mă voi implica în politică doar la nivel local, pentru prosperitatea și bunăstarea ieșenilor.

Am curajul să abordez campaniile electorale ce vor veni cu un partid mic, la care sunt membru fondator, Partidul Societății Ieșene (PSI), dar mare dacă ne gândim la doctrina acestuia. PSI este un partid al ieșenilor, care are ca scop readucerea faimei și gloriei acestui frumos oraș, care a devenit în ultimii ani Cenușăreasa vechilor capitale a regiunilor istorice din România. Clujul, Timișoara, Craiova, Constanța sunt orașele care ne-au depășit de mult, Iașul rămânând doar cu gloria de odinioară. Astăzi mai suntem doar capitala spirituală a României, grație Sfântei Cuvioase Paraschiva care veghează și ne mijlocește calea spre bunul Dumnezeu. Mulțumim pentru acest lucru Mitropoliei Moldovei și a Bucovinei care a transformat Iașul, într-un oraș sfânt. Iașul trebuie și va fi Vaticanul României”, scrie Viorel Blăjuț pe Facebook.

„În forul partidului am decis să mergem la alegerile locale cu un candidat propriu, iar membrii PSI mi-au oferit onoarea de a fi candidatul lor pentru funcția de primar. În alegerile europarlamentare vom susține candidații unui partid politic puternit, cu anvergură națională, care va lupta pentru ca românii să nu mai fie cetățenii de mâna a doua a Europei. Vom susține partidul care consideră orașul nostru, al doilea oraș al României și care va accepta manifestul PSI către Comisia Europeană prin care vom cere ca Iașul să fie recunoscut drept Poarta Uniunii Europene dinspre Orient. Când spunem ”poartă” ne gândim că Iașul trebuie să fie conectat imediat la rețeua de autostrăzi e Europei, să fie polul de dezvoltare a acestei regiuni și locul unde sănătatea, învățământul și sportul să exceleze”, mai spune politicianul ieșean pe pagina de socializare.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30