fbpx
 
Facebook / Protecția Animalelor Galați Facebook / Protecția Animalelor Galați

Anchetă a Poliţiei din Galați după publicarea pe reţelele de socializare a unei fotografii cu un câine legat de o maşină şi târât


Biroul Poliţiei Animalelor Galaţi a declanşat o anchetă după ce pe reţelele de socializare a fost publicată o fotografie cu un câine legat de o maşină şi târât pe un drum de pământ, informează IPJ Galaţi.

„În urma apariţiei în spaţiul public, pe un site de socializare, a unei postări în care se observă un autovehicul care s-ar afla în deplasare şi care târâie un câine ce este legat cu o funie/cablu, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Galaţi s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal pentru rănirea sau schingiuirea animalelor, şi efectuează cercetări pentru identificarea persoanei aflate la volan, în vederea luării măsurilor legale care se impun", potrivit IPJ Galaţi.
În urma activităţilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Galaţi s-a stabilit că la volanul maşinii se afla un bărbat cu vârsta de 46 de ani, iar în dreapta soţia acestuia, cu vârsta de 37 de ani, ambii domiciliaţi în localitatea Folteşti, din judeţul Galaţi.
„Şoferul a declarat că este cioban de meserie, iar când a trecut cu oile la păşunat în zona canalelor de irigaţii din Bădălan ar fi observat un exemplar canin mort. A legat cadavrul animalului cu o sfoară de cârligul de remorcare al autoturismului său cu intenţia de a-l duce într-o altă zonă pentru a-l îngropa, pe motiv că oile s-ar putea îmbolnăvi. Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt, precum şi pentru luarea măsurilor legale", mai precizează IPJ Galaţi.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30