fbpx
 
Costel Dolachi este noul subprefect al județului Iași

Costel Dolachi este noul subprefect al județului Iași


Liderul grupului consilierilor județeni PNL Iași, Costel Dolachi, este noul subprefect al județului Iași.

Costel Dolachi este licențiat în Studii Economice și a absolvit studiile de master în domeniul Managementului. În perioada 2004 – 2016, acesta a acumulat o experiență consistentă în domeniul privat activând ca economist și director economic, dobândind experiență în accesarea fondurilor europene. În perioada 2016 – 2023 a activat în cadrul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale unde a ocupat funcții de expert, director Centru Regional și director Oficiu Județean.

„Mă onorează și mă responsabilizează susținerea colegilor mei din PNL Iași pentru ocuparea poziției de subprefect și voi urmări să-mi îndeplinesc cu bună-credință atribuțiile acestui mandat. Prin natura profesiei și prin faptul că am fost în ultimii ani consilier județean, am ajuns să cunosc foarte bine proiectele, provocările și oportunitățile pe care le are județul, iar această funcție publică va fi ocazia de a adresa cu onestitate și transparență toate aceste aspecte esențiale pentru dezvoltarea Iașului. Vreau să îi mulțumesc, în numele tuturor colegilor mei, domnului Marian Grigoraș, pentru tot ceea ce a făcut pentru județul Iași și pentru sprijinul permanent acordat tuturor celor care au apelat la expertiza dumnealui. În misiunea mea îmi propun să continui buna tradiție a colaborării cu cetățenii, instituțiile publice, ONG-urile și mediul privat pentru că Instituția Prefectului județului Iași trebuie să rămână un loc al dialogului al sprijinului reciproc și un model al deschiderii către soluții. Biroul meu va avea ușa deschisă pentru toate problemele județului nostru a căror rezolvare depinde de efortul și implicarea noastră. Sunt încrezător că mă voi integra foarte bine în noua echipă de la Prefectura Iași, că vom lucra împreună în mod onest și eficient și că vom îndeplini așteptările ieșenilor. Vă mulțumesc pentru încredere!”, a declarat Costel Dolachi, noul subprefect al județului Iași.

Marian Grigoraș a demisionat în urma dezvăluirilor făcute de Reporter de Iași privind promovarea unei tinere cu care avea o relație extraconjugală în diferite funcții din administrația locală.

Article image
REPORTER o remarca pe Mara Gheran în iulie 2023, cu patru posturi la stat în ultimii trei ani: Prefectură, Apavital, Primăria Podu Iloaiei, Primăria Iași Marian Grigoraș, fost prefect, actual subprefect, chiar declara cum trebuie să avem încredere în alegerile sale, cum sunt angajați oameni de valoare în Cancelarie Fotografiile și discuțiile pe chat sunt din luna august a acestui an Cei doi stau întinși în pat, relaxați,...
Autor cristi tanasa Anchete 16 Octombrie 2023

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30