fbpx
 
Brașov.net Brașov.net

Tentativă de fraudă: persoane necunoscute cer bani pentru cazuri sociale, în numele prefectului de Brașov


Prefectura Braşov anunţă că persoane neidentificate încearcă să obţină sume de bani, folosindu-se de numele instituţiei şi al prefectului şi pretinzând că acestea sunt pentru „cazuri sociale”, relatează Brașov.net.

Nici Instituţia Prefectului Judeţul Braşov, ca instituţie, nici vreun angajat al acesteia nu au întreprins şi nu întreprind un asemenea demers, anunţă Prefectura, care solicită celor care primesc astfel de apeluri să se adreseze Poliţiei.

„Instituţia Prefectului Judeţul Braşov a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat care se prezintă drept «dl. Mihai, director de cabinet al prefectului», apelează telefonic societăţi comerciale solicitând, în numele prefectului, sume de bani pentru pretinse «cazuri sociale». Dorim să avertizăm că este vorba despre o tentativă de fraudă! Nici Instituţia Prefectului Judeţul Braşov, ca instituţie, nici vreun angajat al acesteia nu au întreprins şi nu întreprind un asemenea demers”, au anunţat, miercuri după-amiază, oficialii Prefecturii Braşov.

 

Sursa: G4Media


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30