fbpx
 
BBC BBC

Doi polițiști britanici aflați în casa unei persoane dispărute au fost filmați când se uită la televizor și fac exerciții cu gantere


O femeie din Marea Britanie a văzut pe camerele de supraveghere doi polițiști care se uitau la Netflix în casa ei și făceau exerciții cu ganterele, scrie BBC.

Cei doi ofițeri au fost filmați pe canapea uitându-se la televizor și folosind gantere în casa lui Abbygail Lawton. Ei răspundeau la un raport conform căruia tânăra de 21 de ani a dispărut în timpul unei crize de sănătate mintală.

Poliția din Greater Manchester (GMP) a declarat că ofițerii nu au încălcat standardele după ce aceasta a depus o plângere oficială, declarându-se dezgustată de gestul lor.

Dar Direcția pentru Standarde Profesionale (Professional Standards Branch - PSD) a forțelor de ordine a declarat că cei doi „ar trebui să reflecteze asupra plângerii și să învețe din ea".

„Abbygail Lawton a spus că acțiunile lor i-au provocat „traume psihice și neîncredere" în poliție.

Poliția a fost chemată la domiciliul ei pe 3 ianuarie, după ce au fost exprimate îngrijorări cu privire la sănătatea fetei. GMP a declarat că ofițerii au fost nevoiți să rămână la proprietate în cazul în care aceasta s-ar fi întors, ca măsură de protecție, în timp ce se efectua o percheziție mai amplă.

Dar Layton a declarat că, în timpul apelurilor anterioare, ofițerii i-au verificat casa și apoi au așteptat-o în mașină.

Ea a spus că a fost alertată de mișcările din locuința ei de o aplicație și că i-a putut vedea pe cei doi bărbați uitându-se la televizor și folosind greutățile ei. De asemenea, ea a fost găsită de poliție în jurul orei 04:00 și arestată timp de 12 ore pentru că a irosit timpul poliției.

„Te aștepți ca poliția să muncească din greu și să protejeze oamenii, nu este foarte profesionist”.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31