fbpx
 
Facebook / Balan Mihai Facebook / Balan Mihai

PSD Iași cere președintelui Alexandru Muraru să retragă candidatura primarului PNL de la Bârnova pe motiv de „mită electorală” (VIDEO)


Bogdan Cojocaru, președintele PSD Iași îi cere public președintelui PNL Iași să retragă candidatura primarului Mihai Bălan (Bârnova) pentru modul ilegal în care încearcă să câștige voturi pentru cursa electorală din 9 iunie.

Motivul este unul foarte simplu: Din bani publici și folosindu-se de aparatul administrativ din Primărie și de Poliția Locală, primarul PNL de la Bârnova pregătește sute de pachete cu alimente pentru locuitorii comunității drept mită electorală.

Aspectele au fost semnalate de consilierul local George Tincu, numulțumit de modul total greșit în care primarul Mihai Bălan înțelege să facă politică și administrație.

Peneliștii de la Iași nu se dezmint nici în această perioadă electorală. După ce liderii lor administrativi sunt trimiși în judecată în mai multe dosare penale pentru fapte de corupție, iată că un alt decident administrativ PNL, primar în zona limitrofă Iașului, apelează la practici ilegale pentru a câștiga voturi în competiția electorală ce va începe în mai puțin de două săptămâni.

Mi-ar plăcea ca oamenii să înțeleagă că astfel de practici sunt lipsite de moralitate și corectitudine. Un primar trebuie să fie evaluat prin prisma activității sale administrative, prin ceea ce a făcut concret, proiecte și investiții, în comunitatea pe care o reprezintă.

Din acest motiv îi cer președintelui PNL Iași Alexandru Muraru să retragă candidaturile tuturor reprezentanților liberali care au probleme cu justiția sau care folosesc practici electorale ilegale, în încercarea de a le oferi ieșenilor perspective de viitor optimiste, constructive într-unul dintre mai mari județe din țară” a declarat Bogdan Cojocaru, președintele PSD Iași.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31