fbpx
 
Bucurie imensă în rândul jihadiștilor din Statul Islamic: un „prost” a câștigat alegerile din SUA.  „Această schimbare va pune Islamul la conducere”

Bucurie imensă în rândul jihadiștilor din Statul Islamic: un „prost” a câștigat alegerile din SUA. „Această schimbare va pune Islamul la conducere”


Teroriștii din Statul Islamic celebrează victoria lui Donald Trump la alegerile prezidențiale. Gruparea jihadistă l-a descrie pe președintele ales al SUA drept un „prost” și „un măgar”, care „va distruge imperiul american”, relatează Express.co.uk.

 

ISIS se bucură de faptul că Donald Trump va ajunge la Casa Albă, cel mai probabil în urma retoricii acestuia din timpul campaniei electorale. Jihadiștii din Statul Islamic l-au catalogat pe miliardarul republican drept un un „prost” și „un măgar”.

 

„La final, suntem cu toții inamici și ne vom întâlni pe câmpul de luptă. I-am cerut lui Allah ca distrugerea lor să fie cauzată de propriile lor planuri. Lumea se va schimba, iar această schimbare va pune Islamul la conducere”, a declarat un jihadist al Statul Islamic.

 

Afirmația acestuia vine la doar câteva după ce rețeaua teroristă Al-Qaida a anunțat că alegerea miliardarului la Casa Albă a oferit Orientului Mijlociu un dușman comun.

 

„Pe 9/11 (11 septembrie, ziua atentatelor din New York – n.r.) Statele Unite au fost lovite de dezastrul pus la cale de Al-Qaida. Pe 11/9 (ziua în care s-a aflat rezultatul alegerilor din SUA – n.r.), Statele Unite au fost lovite de dezastrul comis de alegătorii săi”, a scris un membru al grupării teroriste Al Qaida pe o rețea de socializare.

 

Săptămâna trecută, presa americană a scris că Al-Qaida ar pregăti atentate în Statele Unite, chiar în ziua de dinaintea alegerilor prezidențiale. Vizate ar fi fost statele New York, Texas și Virgina, însă ziua alegerilor s-a desfășurat fără niciun incident de natură teroristă. Donald Trump a reușit să o învingă pe Hillary Clinton, deși toate sondajele indicau o victorie a democratei.

 

(Sursa: libertatea.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30