Liberalii cer demisia președintelui CJ, Maricel Popa: „E o sfidare la adresa ieșenilor!”

Liberalii cer demisia președintelui CJ, Maricel Popa: „E o sfidare la adresa ieșenilor!”

Liderul consilierilor județeni PNL Iași, Romeo Vatră, în acuză pe șeful CJ Iași Maricel Popa că girează revenirea în administrație a lui Gheorghe Nichita pe ușa din dos.

 

Liberalul susține că atât timp cât asupra lui Nichita planează suspiciuni de corupție, este inadmisibil să fie adus în CJ pentru a se ocupa de un proiect finanțat prin fonduri europene.

 

„Prin această mutare sunt sfidați ieșenii. Dacă domnul Nichita are nevoie de un salariu, să meargă să performeze în mediul privat. În administrație nu se fac angajări pe criterii sociale, ci pe criterii de integritate și performanță. Sunt mii de absolvenți de facultate și profesioniști integri în Iasi, cu experiență și capacități profesionale deosebite, de unde poate alege șeful CJ Iași, Maricel Popa”, a afirmat liberalul Romeo Vatră, citat de „Jurnal Virtual”.

 

El a adăugat că dacă nu se renunță la aducerea lui Nichita în CJ, grupul consilierilor liberali îi va cere demisia șefului CJ Iași Maricel Popa și va informa Comisia Europeană.

 

De cealaltă parte, șeful administrației județene spune că a ales să lucreze cu Gheorghe Nichita datorită „vastei sale experiențe” și că împreună vor face „o echipă puternică” .

 

 

„Având în vedere articolele apărute în ultima perioadă în spațiul public, cu privire la noile modificări ce vor avea loc în cadrul Cabinetului președintelui, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că domnul Gheorghe Nichita va ocupa funcția de consilier personal.

Am ales să lucrez cu domnia sa datorită vastei experiențe pe care o are în domeniul administrației, fiind recomandat deopotrivă de colaborările repetate pe care le-a avut cu diverși miniștri, din calitatea de primar al municipiului Iași.

Nu în ultimul rând, cred că Gheorghe Nichita va face o echipă puternică împreună cu ceilalți membri ai Cabinetului, lucrând pentru folosul comunității ieșene!”, a scris Maricel Popa pe pagina sa de Facebook.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top