fbpx
Portokal
Circ în Consiliul Local. Deputatul USR Cosette Chichirău i-a iritat pe consilierii PSD

Circ în Consiliul Local. Deputatul USR Cosette Chichirău i-a iritat pe consilierii PSD


Scandal în Consiliul Local Iași. Intervenția deputatului USR Cosette Chichirău a iritat majoritatea aleșilor, după ce le-a atras atenția aleșilor PSD că Iașul se află în procedură de infrigement datorită poluării și a lipsei de interes manifestată de executivul local.

Cel mai iritat a fost consilierul Gabriel Surdu care a intervenit peste discusul parlamentarului USR de mai multe ori, încercând să-i întrerupă cuvântarea:

„Dacă aveți obiecții la propunerea consilierilor PNL, de ce nu veniți dvs cu soluții?”, a întrebat Cosette Chichirău. „Ați fost la Timișoara să vedeți cum funcționează stațiile de epurare a aerului? V-ați interesat în alte orașe din Europa?”

„Dar cine sunteți dvs. să ne luați la întrebări?”, a intervenit Gabriel Surdu (PSD). „Bine ați venit la Iași”, a mai spus el ironic.

 

Discursul său a fost preluat de primarul Mihai Chirica, care, într-o notă destul de violentă, s-a arătat deranjat de intervenția deputatului USR, dar și de inițiativa consilierilor PNL care au propus achiziționarea a două stații de epurare a aerului pentru a reduce poluarea din oraș.

 

În general, consilierii PSD, se opun acestei propuneri, spunând fie cpă achiziția este ilegală, fie că stațiile nu vor rezolva problema.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top