fbpx
Portokal
Larisa, bună la toate. Fata din dosarul Vâlcov - de la titlul de Miss și un job în „beauty salon”, la funcții importante în două ministere

Larisa, bună la toate. Fata din dosarul Vâlcov - de la titlul de Miss și un job în „beauty salon”, la funcții importante în două ministere


Martoră în dosarul lui Darius Vâlcov cu tablourile, Larisa Maria Popa a ajuns, la 30 de ani, pe poziţii importante în Ministerul Agriculturii şi într-o companie din subordinea Ministerului Transporturilor, scrie PressOne. Anterior, tânăra a lucrat într-un centru de înfrumuseţare şi a câştigat un concurs de frumuseţe.

 

„Slătineanca Larisa Maria Popa (30 de ani), martor într-unul dintre dosarele în care fostul ministru de Finanțe Darius Vâlcov este judecat pentru fapte de corupție, a fost numită, la finalul lunii iunie, în funcția de administrator provizoriu al companiei Telecomunicații CFR SA, aflată în subordinea Ministerului Transporturilor”, dezvăluie PressOne.

 

Mai mult, continuă sursa citată, „Larisa Popa figurează pe site-ul Ministerului Agriculturii drept consilier personal al secretarului de stat Alexandru-Dănuț Potor”. Contactat de PressOne, acesta a explicat că Laria Maria Pop nu a fost angajată prin concurs, ci adusă în instituţie chiar de el.

 

 

CV-ul Larisei Maria Popa conţine un titlu de Miss Universe România, obţinut în 2011, dar şi un loc de muncă într-un centru de înfrumuseţare.

 

Potrivit PressOne, tânăra a fost citată ca martor în dosarul lui Darius Vâlcov, pe motiv că este proprietara galeriei de artă Raphael despre care procurorii consideră că ar fi deţinută indirect de Vâlcov.

 

„Darius Vâlcov i-a cerut să îl ducă la Galeriile de artă Alis, situate în zona bulevardului Iancu de Hunedoara, iar după ce a parcat, i-a cerut să intre împreună cu el şi să se înscrie, în baza cărţii de identitate, ca participant la licitaţie. În sala unde se ţinea licitaţia, Darius Vâlcov a stat împreună cu Sandra Maria Stănescu şi Larisa Maria Popa. După ce a început licitaţia, inculpatul Darius Vâlcov îi indica când să ridice paleta pentru a licita şi opera pentru care trebuia să liciteze”, se arată şi în rechizitoriul DNA.

 

Darius Vâlcov a fost ministru de Finanţe, carieră curmată de problemele penale grave, din cauza cărora a şi fost arestat preventiv în 2015.

 

Influenţa sa în partid şi asupra Executivului PSD nu pare să se fi diminuat între timp.

 

Un apropiat al lui Liviu Dragnea, Vâlcov a jucat un rol central în redactarea programului de guvernare cu care social-democraţii au câştigat alegerile.

 

Nu în ultimul rând, a fost autorul evaluării pe care Dragnea a folosit-o ca pretext oficial pentru demiterea Cabinetul Grindeanu.

 

(Sursa: digi24.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top