fbpx
Portokal
Sorin Grindeanu, întrebat ce i-a lipsit ca să reziste în funcţia de premier: „Pe scurt, pupincurismul!"

Sorin Grindeanu, întrebat ce i-a lipsit ca să reziste în funcţia de premier: „Pe scurt, pupincurismul!"


Fostul premier Sorin Grindeanu a fost întrebat vineri ce crede că i-a lipsit ca să reziste în funcţia de prim-ministru, el răspunzând: „Pe scurt, pupincurismul!”.

 

Sorin Grindeanu a lansat, totodată, o serie de atacuri la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, despre care a spus că va avea aceeaşi atitudine pe care a avut-o în cazul Cabinetului său şi în ceea ce priveşte Guvernul Tudose, scrie Mediafax.

 

„Dacă (premierul Tudose, n.r.) nu va rezista tentaţiilor de a deschide porţile finanţărilor de la Ministerul Dezvoltării, de exemplu, către anumite proiecte, undeva prin toamnă situaţia e posibil să nu fie foarte roz din punct de vedere economic. Iar domnul Dragnea va spune: <Eu? E treaba Guvernului. Nu e bun, să-l schimbăm!>", a arătat Grindeanu.

 

Fostul premier Sorin Grindeanu a anunţat vineri că a început să creioneze, împreună cu alţi colegi, un proiect intern pentru PSD, pe care îl va supune dezbaterii interne în această vară, scopul fiind acela de a stopa „dezastrul" spre care merge PSD. El a acuzat faptul că statutul PSD nu se mai respectă, el arătând că de un an şi jumătate nu se mai reuneşte BPN, iar singura structură care funcţionează, dar ca un „pluton de execuţie", este CExN. În privinţa situaţiei create după demiterea sa, Grindeanu a avertizat că Tudorel Toader că este altă persoană decât cea pe care a propus-o şi că aşteaptă cu interes să vadă proiectul cu care va veni pentru modificarea codurilor.

 

(Sursa: romaniatv.net)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top