fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Liberalii ieșeni cer demisia „agresivului” Mircea Manolache din ATOP

Liberalii ieșeni cer demisia „agresivului” Mircea Manolache din ATOP


Consilierul județean UNPR, Mircea Manolache, a agresat fizic și verbal o femeie la sfârșitul săptămânii trecute. Acesta deține președinția comisiei Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP), o comisie care are competențe asigurate prin lege privind organizarea şi funcţionarea Poliției Române în scopul asigurării bunei desfășurări și sporirii eficienței serviciului polițienesc din unitatea administrativ-teritorială în care funcţionează.

 

Scopul Autorității Teritoriale de Ordine Publică este să asigure, prin activitatea sa, reprezentarea și promovarea intereselor comunității în scopul asigurării unui climat de siguranță și securitate publică.

„Considerăm că este prea mult pentru dl. Manolache să îi cerem să asigure un climat de securitate publică pentru ieșeni. când nici el nu este în stare să își stăpânească pornirile războinice față de o persoană de genul feminin.


Grupul consilierilor județeni liberali cere demisia lui Mircea Manolache din Consiliul Județean, respectiv ATOP. Solicităm Președintelui Consiliului Județean să ia măsuri urgente pentru a nu afecta imaginea Consiliului Județean și a celorlalți colegi care fac parte din comisia ATOP”, se arată în comunicatul de presă transmis în această dimineață de grupul consilierilor județeni al PNL.

 

Citește și Consilierul judeţean Mircea Manolache, acuzat că a bătut o clientă într-un service auto

 

Consilierul judeţean Mircea Manolache, patron al firmei de taxi Parma, este acuzat de o femeie că a bătut-o cu pumnii în cap. Incidentul ar fi avut loc vineri la amiază, chiar la service-ul auto patronat de politician.


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top