Print this page
A candidat de una singură și-a câștigat: Cumătra primarului Chirica, șef plin la Urbanism

A candidat de una singură și-a câștigat: Cumătra primarului Chirica, șef plin la Urbanism


Mihaela Tulică, cumătra primarului Mihai Chirica și soția șefului jandarmilor ieșeni, a câștigat postul de şef al Serviciului Control Urbanism din cadrul Poliţiei Locale. Ea a fost singurul candidat la concursul organizat de primărie pentru această funcție.

 

Potrivit unui anunţ publicat de Poliţia Locală, Mihaela Tulică a obţinut, în total, 189 de puncte, după ce a susţinut proba scrisă (93,80) şi interviul (95,20). Concursul a fost unul de promovare în funcţie, astfel că doar acele persoane care sunt numite într-o funcţie publică de clasa I ar fi putut participa, scrie „Ziarul de Iași”.

 

Această clasă cuprinde funcţiile pentru a căror ocupare se cer studii superioare de lungă durată.

 

Mihaela Tulică ocupă interimar postul de şef al Serviciului Control Urbanism încă de la începutul anului 2016. Poliţia Locală a lansat concursul abia în vara acestui an, după ce a fost finalizat procesul fostului șef Ştefan Avârvarei, judecat în dosarul „Amanta”.

 

Mihaela Tulică este soţia şefului jandarmilor ieşeni, Mircea Tulică. În anul 2013, actualul primar al Iaşului a botezat-o pe fiica soţilor Tulică.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Articole similare

Antibiotice