Jocuri BDSM la Primăria Iași, în clipul lui George Simion (VIDEO)

Jocuri BDSM la Primăria Iași, în clipul lui George Simion (VIDEO)


George Simion, candidatul independent la alegerile europarlamentare sprijinit de primarul Mihai Chirica, a filmat un clip electoral în Primăria Iași. Mesajul din filmuleț este împotriva partidelor politice.

Clipul este filmat la etajul I din Palatul Roznovanu, în sălile funcționarilor din imediata apropiere a cabinetului primarului.

Filmul este montat neprofesionist, încercând într-un cadru exterior să inducă impresia că este incriminată Camera Deputaților.

Toate cadrele interioare sunt ușor de recunoscut atât de presă, cât și de ieșenii care au fost în audiență la primărie, iar efectul clipului este o mostră de umor involuntar, reducând la absurd și ducând în derizoriu chiar imaginea instituției condusă de Mihai Chirica.

George Simion deschide ușile de la mai multe birouri în care se sforăie cu capul pe masă, se practică jocuri sexuale sado-maso, cu funcționar pe post de sclav cu bilă în gură și cu o polițistă locală urcată pe masă doar în chiloți, precum și în birouri în care se bea bere cu naveta.

Toate aceste activități filmate în Primăria Iași sunt asociate involuntar cu însuși mandatul de primar al lui Chirica, părând că aici, timp de patru ani, s-a băut, s-a făcut sex pe masă și s-a dormit pe săturate.


Citeste si...
Nota
(6 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top