fbpx
 
Viorica Dăncilă, huiduită și la Arad: „Sunt siderată! Eu vedeam aici un pol al civilizaţiei" (VIDEO)

Viorica Dăncilă, huiduită și la Arad: „Sunt siderată! Eu vedeam aici un pol al civilizaţiei" (VIDEO)


Cu o zi în urmă, premierul Viorica Dăncilă era huiduită la Cluj, azi a venit rândul protestatarilor anti-PSD din Arad să îşi facă simţită prezenţa.

„Hoţii, hoţii", "PSD, ciuma roşie", "În democraţie, hoţii stau la puşcărie", "Viorica nu uita, Aradul nu te vrea", striga vineri mulţimea adunată în faţa prefecturii Arad, unde a venit în vizită premierul României.

Cu pancarte, bannere, şi unii chiar cu tricouri albe inscripţionate cu mesajul „NIMIC", protestatarii au fost extrem de vocali şi au scandat fără încetare sloganuri anti-PSD.

„Orice om îi este frică de Ardeal", scria pe unul dintre bannerele mari afişate de manifestanţi.

Prezenţi în faţa instituţiei au fost, de asemenea, şi susţinătorii PSD, precum şi numeroase efective de jandarmi care despărţeau cele două grupuri.

Întrebată de presă despre primirea de care a avut parte, Viorica Dăncilă s-a arătat siderată.

„Vreau să fac o precizare. Să ştiţi că nici mie, nici colegilor mei nu ne este teamă, nu avem niciun fel de problemă să venim la Arad, la Timişoara sau în alte judeţe. Nu ne sperie nici ţipetele, nici jignirile, pentru că progresul într-un judeţ nu se face nici cu jigniri şi nici cu ţipete. Într-un judeţ, dacă vrei să faci lucruri bune, vii cu proiecte, cu obiective şi le pui în practică. Eu vedeam aici un pol al civilizaţiei, ştiu că oamenii sunt foarte primitori, sunt foarte civilizaţi, iar ceea ce se întâmplă acum, când câţiva cetăţeni vin şi jignesc, nu cred că caracterizează această zonă, nu cred că caracterizează Aradul. Cunosc foarte mulţi arădeni şi îi respect foarte mult. (...)

Cred că este mult mai important să nu punem accentul pe dezbinare, să nu punem accentul pe jigniri şi să avem o luptă şi să avem o luptă de proiecte. Dar cei care nu au proiecte încearcă să ascundă acest lucru şi vin cu jigniri, vin cu dezbinare, vin cu lucruri urâte. I-am auzit strigând tot felul de lucruri. Sunt siderată de ceea ce pot să spună. Sunt foarte uimită de modul în care unii înţeleg să acţioneze, sperând că vor câştiga inima românilor. Eu cred că inima românilor e cucerită gândind şi reacţionând româneşte", a declarat premierul Dăncilă.

 

Sursa: Epoch Times


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: