Aberații administrative: locuitori somați de primărie să demoleze un gard care nu le aparține

Aberații administrative: locuitori somați de primărie să demoleze un gard care nu le aparține


Mai mulți locuitori din sectorul 4 sunt somați de primărie să demoleze un gard care nu le aparține și care se întinde pe mai mulți kilometri. Mai mult, oamenii spun că au fost înștiințați că vor fi amendați în curând deși bunul nu este al lor. Fără să obțină vreun răspuns de la oficiali, oamenii spun că vor acționa primăria în instanță dacă nu este o altă cale de înțelegere.

În 1984 locuitorii din șoseaua Berceni erau informați că vor fi expropriați pentru a face loc rețelei de metrou. La scurt timp angajații de la metrou montau un gard de protecție pe mai mulți kilometri. La 35 de ani distanță, peste 50 de proprietari din zonă primesc somații de primăria sectorului 4 să dărâme gardul. Consternați, oamenii nu știu ce să creadă.

Spun că au mers chiar și în audiență pentru a le comunica reprezentanților primăriei că sunt într-o eroare dar fără succes.

Simona Mazilu, proprietar: Este un abuz atâta timp cât timp noi le-am spus că a fost făcut cu autorizație de construcție de metrou, vrem să vedem acea autorizație de demolare a acestui gard sau să ne spună ce se intenționează cu această zonă!

Cei peste 50 de proprietari nici nu se gândesc să plătească amenzi, așa că vor să meargă în instanță.

Oficialii Primăriei sectorului 4 nu au vrut să comenteze situația, dar au declarat că nu vor face altceva decât să respecte legea.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top