fbpx
Mare realizare! Liderul PSD Iași, luat la rost de internauți după ce s-a lăudat cu noile toalete... la comun de la o grădiniță din Țibănești

Mare realizare! Liderul PSD Iași, luat la rost de internauți după ce s-a lăudat cu noile toalete... la comun de la o grădiniță din Țibănești


Imaginile postate de președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa, cu reabilitarea grădiniței din satul Răsboieni, comuna Țibănești, a atras un val de reacții negative. Totul este legat de o poză cu toaleta grădiniței, unde se poate observa că WC-urile sunt la comun, zeci de copii fiind nevoiți astfel să folosească toaleta în văzul altor copii.

La scurt timp după ce zeci de persoane au comentat negativ, poza a fost ștearsă de pe psgina de Facebook a liderului PSD Iași.

„Domnule Popa, este jenant să te lauzi cu o toaletă în incinta unei unei unități de învățământ din mediul rural, ca o mare realizare a PSD ! Ca și lauda cu realizarea unui drum de 1 km de la Bursuc Deal la Bursuc Vale, de acum câtva timp în urmă. Oare cei ce se ocupă de promovarea imaginii și a realizărilor domnului Popa vor să îl denigreze sau realmente acesta este maximul realizat de el în județul Iasi. Eu zic că astea îi sunt realizările din ultimii 3 ani! Trist, dar adevărat!“, a comentat pe pagina sa de Facebook liderul PMP Iași, Alin Aivănoaei, scrie realitateadeiasi.net.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top