fbpx
Mustiață, „omul cartelului”, confirmat în funcția de arhitect-șef al Iașului

Mustiață, „omul cartelului”, confirmat în funcția de arhitect-șef al Iașului


Alexandru Mustiaţă a fost confirmat în funcţia de arhitect-şef al Iaşului. El ocupa funcția ca interimar. Mustiață a mai participat de două ori la concursul organizat de ANFP, fiind respins de fiecare dată.

Este pentru a treia oară când arhitectul participă la concursul organizat de ANFP, la precedentele două concursuri fiind declarat respins. De data asta, Mustiaţă a promovat atât testul scris (punctaj 70), cât şi proba de interviu (punctaj 84), informează „Ziarul de Iași”.

Rezultele au fost publicate astăzi de ANFP.

REPORTER DE IAȘI a făcut o serie de dezvăluiri despre Alexandru Mustiață, arătânt, printre altele, că el este cel care i-a vândut, ca arhitect-șef interimar, un teren cu 100.000 de euro lui Doru Plugaru, cel care construise trei blocuri ilegale în Iași.

În primul său mandat ca arhitect șef, Mustiață a fost perceput ca omul viceprimarului Gabriel Harabagiu. Primarul a anunțat demiterea lui Mustiață în octombrie 2017, însă l-a menținut în funcție până în decembrie.

În februarie 2019, Alexandru Mustiață revine pe postul de arhitect șef al Iașului. Acesta a fost rechemat de la Inspectoratul Județean în Construcții (IJC), unde fusese detașat. Artizanul acestei mutări este primarul Mihai Chirica.

 

Article image
Chirica și Harabagiu fac un mare pas înapoi. Omul adus de viceprimarulcare coordonează direct Urbanismul este Alexandru Mustiață, cel care i-a vândut, ca arhitect-șef, un teren cu 100.000 de euro lui Doru Plugaru, cel care construise trei blocuri ilegale în Iași. Mustiață picase de două ori concursul la București, la ANFP. Chirica și Harabagiu se întorc de unde au plecat, semn că nu le pasă de toate scandalurile care se țin...
Autor Gabriel Gachi Slideshow HOMEPAGE 01 Februarie 2019

Article image
Arhitectul-șef al Iașului vinde cu 100.000 de euro un teren familiei care construise trei blocuri fără autorizație, în cea mai scandaloasă afacere imobiliară din Iași a ultimilor ani. Blocurile din Aurel Vlaicu 49 au fost construite fără autorizație. Poliția Locală a pierdut procesul dintr-un motiv stupefiant: lipsa calității procesuale. De trei ani, primarul Mihai Chirica n-a numit un director general la Poliția Locală. S-...
Autor Gabriel Gachi Anchete 07 Martie 2018


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top