Petru Movilă: „Ministrul Cuc trebuie să răspundă penal. Frica de demitere i-a făcut să ia asemenea măsuri”

Petru Movilă: „Ministrul Cuc trebuie să răspundă penal. Frica de demitere i-a făcut să ia asemenea măsuri”


Deputatul Petru Movilă, viceliderul grupului PMP din Camera Deputaților, cere înființarea unei comisii de anchetă, care să afle „adevărul” în cazul situației de la TAROM, în care Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, este acuzat de fostul director general că ar fi cerut oprirea avioanelor la sol în ziua moțiunii de cenzură, în speranța că vor exista parlamentari, care să nu mai ajungă la București să voteze demersul opoziției.

„Este revoltător ce s-a întâmplat la TAROM în ziua moțiunii. Dacă doamna Mezei are dreptate, atunci, ministrul Cuc trebuie să răspundă penal.Voi cere luni înființarea unei Comisii de anchetă pentru a afla exact ce s-a întâmplat. Îi vom chema la audieri pe toți cei implicați în acest caz. Sigur vom afla adevărul. Frica de demitere i-a făcut sa ia asemenea masuri”, a scris, vineri seară, Petru Movilă, pe pagina sa de Facebook.

Mădălina Mezei, fosta șefă TAROM, îl acuză pe Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, că i-a cerut să întârzie o serie de curse interne, astfel încât mai mulți parlamentari să nu ajungă la votarea moțiunii de cenzură.

Mai mult decât atât, Răzvan Cuc, ministrul interimar al Transporturilor, a recunoscut, vineri, într-o conferință de presă, că s-a întâlnit cu fostul director general al TAROM și că i-a cerut o listă cu parlamentarii ce urmau să zboare spre București în ziua moțiunii de cenzură.

Cu toate acestea, el neagă vehement acuzațiile Mădălinei Mezei potrivit cărora ar fi încercat să saboteze cursele la bordul cărora se aflau aceștia, cerându-i să oprească avioanele la sol, și o acuză, la rândul său, pe fosta șefă TAROM că „se încurcă în propriile minciuni”, amintește b1.ro.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top