Viorica Dăncilă, de 23 de ani membru al PSD! (P)

Viorica Dăncilă, de 23 de ani membru al PSD! (P)


10 lucruri mai puţin cunoscute publicului despre prima femeie candidat al PSD pentru Preşedinţie.
  1. A copilărit în Delta Dunării, unde tatăl ei era detașat militar

“Este o perioadă de care îmi aduc aminte cu mare plăcere, părinții s-au străduit să îmi ofere o copilărie frumoasă. Abia când am mers la liceu, în Ploiești, m-am obișnuit să merg cu trenul, cu autobuzul, în loc de barcă."

  1. A făcut înot de performanță

“Nu e un sport ușor, pentru că ai nevoie de multă disciplină. Din păcate, am renunțat atunci când serviciul tatălui meu ne-a constrâns să ne mutăm din Tulcea. L-am încurajat și pe fiul meu să practice înotul”. 

  1. Petrece timpul liber alături de soțul, de fiul și nora sa

“Atunci când reușim, destul de rar în ultima vreme, ne petrecem timpul împreună… și cu pisica și cățelul. Povestim, râdem, ne încărcăm cu energie”. 

  1. Vizitele prin țară sunt un prilej de bucurie, nu o corvoadă

“Îmi face foarte mare plăcere să merg printre oameni, din județ în județ, spre deosebire de alți politicieni, pe care i-am auzit spunând că desconsideră vizitele în teritoriu. Eu îmi iubesc țara, țin la români, mă bucur de fiecare ocazie în care suntem alături”.

  1. Este inginer, iar timp de 9 ani a predat la Liceul Industrial din Videle

“Înainte de a intra în politică am fost profesor la Liceul Industrial din Videle, din județul Teleorman. Am predat la seral, pentru că în aceeași perioadă lucram ca inginer în cadrul Serviciului Monitorizare Producție, Țiței și Gaze Petrom, acesta fiind, de altfel și primul meu loc de muncă”.

  1. Lucrează până la 12 ore în fiecare zi

“Muncesc mult, colegii și familia pot confirma. Nu intenționez să schimb ritmul de lucru nici de la Cotroceni, nu am de gând să merg să dorm în timpul mandatului meu, așa cum a făcut timp de 5 ani actualul Președinte. Îmi place să cred că voi avea timp pentru odihnă mai târziu”.

  1. Amintirea mamei este încă vie

“Am fost extrem de atașată de mama. Chiar dacă a plecat dintre noi, în sufletul meu, imaginea ei este încă vie”.

 

  1. Decizia de a-l adopta pe fiul său, când avea doar 4 zile, a fost cea mai bună din viața sa

“Soțul și fiul meu sunt cele mai importante persoane din viața mea. Sunt căsătorită cu Cristi de 36 de ani, ne-am cunoscut încă din anii facultății. Victor este fiul nostru, are deja 29 de ani. Ei au fost mereu alături de mine și m-au susținut necondiționat, așa că nu mă feresc să spun că le datorez totul”.

 

  1. Este membru al PSD de 23 de ani

“Da, am lipit și afișe în campaniile electorale, în anii de început în organizația social-democrată, știu ce înseamnă să faci campanie electorală, să construiești echipe, organizații, să pui pe primul loc colegii și să lupți pentru ei”.

  1. Cu Viorica Dăncilă Președinte, România va arăta ca o familie

“De la Cotroceni, România va arăta ca o familie pentru mine, o familie în care trebuie să mă îngrijesc de fiecare - fie că vorbesc de femei, de bunicii noștri, de copii. Prima femeie Președinte va iubi la fel oamenii, va căuta să fie mereu în mijlocul lor, va munci și va lupta pentru fiecare român. Cred, cu tărie, că aceasta trebuie să fie abordarea viitorului Președinte: așa cum fiecare femeie are grijă de familia ei, Președintele trebuie să aibă grijă de toți românii ca și cum ar fi propria familie”.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top