Viorica Dăncilă: „Tot ce am făcut în viață a fost cu măsură, modestie și muncă” (P)

Viorica Dăncilă: „Tot ce am făcut în viață a fost cu măsură, modestie și muncă” (P)


PSD mă reprezintă și mă definește, fiindcă PSD e marele partid al României post-revoluționare. E partidul care a trecut România prin tranziție, partidul care a dus România în NATO și care a creat condițiile pentru aderarea la UE, partidul care a modernizat România fără a lăsa pe nimeni în urmă. Astăzi, Iohannis și locotenenții lui, Barna și Ponta, vor să-l distrugă. Nu vor reuși, pentru că noi suntem mai puternici decât toți la un loc, pentru că noi suntem mai uniți decât ei și noi știm să conducem țara mai bine decât ei!

Am parcurs în acest partid toate etapele, nu am sărit nicio treaptă, nu am evitat niciun obstacol.

Am avut un drum lung și frumos. De la bucuria de a lipi afișe, în tinerețe, la onoarea de fi, astăzi, după 23 de ani de lupte și provocări, candidatul PSD la alegerile prezidențiale. Am fost de-a lungul timpului consilier local, consilier județean, Președinte al organizației de femei, mai târziu europarlamentar, vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură a Parlamentului European și liderul grupului de europarlamentari ai PSD, funcție din care am plecat pentru a conduce Guvernul României. Tot ce am făcut în viață a fost cu măsură, modestie și muncă. Am învățat de la părinții mei, oameni simpli și corecți, că oriunde te duce destinul, trebuie să rămâi un om cinstit și săritor. Să nu uiți de unde ai plecat, să îți faci treaba bine, oriunde muncești. Să ajuți, fără a aștepta nimic înapoi. Aceasta este filosofia mea de viață care m-a adus până aici.

Împreună putem câștiga alegerile!

PSD a făcut mereu ce a fost mai important: a guvernat bine. Așa a fost mereu, dreapta a făcut politică, noi am guvernat. Rezultatele noastre sunt clare, în toate domeniile.

Credem într-o singură Românie.

Nu există România de dreapta, de stânga, bogată, săracă, nu există România bugetarilor și România angajaților în privat, nu există România studenților și România pensionarilor. Luptăm și pentru cei care ne iubesc și pentru cei care nu ne plac. Noi suntem alături și de cine e cu noi, suntem alături și de cine e împotriva noastră. Suntem alături de fiecare român și luptăm pentru fiecare român. Am făcut asta ca Premier, o voi face și ca Președinte.

Voi lupta contra politicii de învrăjbire a românilor și de disprețuire a omului simplu.

Un Președinte al României trebuie să fie implicat și muncitor – și de aceea voi lupta împotriva lenei și neimplicării. Lupta noastră este pentru a asigura românilor venituri decente și demne de efortul lor în muncă. Lupta mea este pentru o Românie puternică și stabilă, care să reprezinte un actor principal în politica lumii, dar și un partener de nădejde pentru aliații noștri, un partener serios pentru marii investitori, un partener de încredere pentru toți românii care cred în țara lor.

Să nu mai fim unii roșii, alții albaștri și ceilalți galbeni.

Să fim, cu toții, tricolori, adică buni români, uniți și curajoși.

VIORICA DĂNCILĂ

CANDIDAT PSD LA ALEGERILE PREZIDENȚIALE


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top