fbpx
Costel Alexe: „Demagogia, populismul, promisiunile deșănțate și circul mediatic nu mai prind la români”

Costel Alexe: „Demagogia, populismul, promisiunile deșănțate și circul mediatic nu mai prind la români”


Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor și Președintele PNL Iași, s-a arătat entuziasmat de rezultatele exit pool-urilor publicate imediat după închiderea urnelor de vot, la primul tur al alegerilor prezidențiale:

„Rezultatul din această seară este elocvent şi definitoriu pentru radiografia societăţii româneşti şi stabilirea profilului de politician pe care românii îl preferă: oamenii au ales consecvenţă în materie de comunicare şi abordare publică, consistența faptelor şi acţiunilor politice şi mai ales buna credinţă cu care au acţionat în aceşti ani!

Demagogia, populismul, promisiunile deșănțate şi circul mediatic practicate în campaniilor electorale trecute nu mai prind la români şi toţi cei care încă se mai pretează la aşa ceva au fost crunt taxaţi de români!

Klaus Iohannis a fost de multe ori ultimul bastion al democraţiei şi alături de PNL, de opoziţia parlamentară şi de asociaţiile civice, singurul care a acţionat concret pentru a bloca derapajele PSD!

Mă bucur că ieşenii şi moldovenii au răspuns apelului nostru şi au arătat că Iaşul Liberal este proiectul în care cred!

Este un efort de echipă şi îi felicit pe toţi colegii mei, primari, consilieri, preşedinţi de organizații care în această perioadă au fost activi şi au dus mesajul nostru din casă în casă!

Iaşul a fost la înălţime şi îi invit pe toţi ieşenii care îşi doresc modernizarea judeţului şi dezvoltarea regiunii să vină alături de noi şi proiectul preşedintelui Iohannis!

Ne vedem în turul 2 alături de #KlausIohannis!

Oameni de bună credinţă pentru #Iaşi şi #România!”, scrie Costel Alexe pe pagina sa de Facebook.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top