fbpx
Portokal
Schimbări la DRDP Iași: pleacă Laicu, revine Pilă!

Schimbări la DRDP Iași: pleacă Laicu, revine Pilă!


Dănuţ Pilă a revenit pe postul de director al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi. Decizia a fost luată de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Pilă câştigase definitiv procesul prin care a revendicat funcţia pierdută, dar hotărârea instanţei nu a fost pusă în aplicare de fosta conducere a Regionalei.

„Nu va fi dat nimeni afară, așa cum se spune. Ffiecare trebuie să-şi îndeplinească sarcinile de serviciu și nu vor fi probleme”, a declarat Dănuţ Pilă pentru realitateadeiasi.net.

Dănuţ Pilă este inginer constructor și a preluat conducerea DRDP Iași în martie 2011, după ce fostul director, Viorel Scutaru, a fost demis de conducerea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri.

În octombrie 2012, Pilă a fost demis, în locul său fiind desemnat Ovidiu Laicu, membru PSD. Pilă s-a adresat instanţei, care a dispus reangajarea lui. Compania a decis atunci să înfiinţeze încă o funcţie de director, Dănuţ Pilă devenind director regional din subordinea directorului de la Bucureşti. Ulterior, CNAIR a desfiinţat postul lui Pilă.

Article image
I-au luat funcția de două ori lui Pilă și de două ori acesta și-a recăpătat-o în instanță. Directorul executiv Ovidiu Laicu i-a desfăcut contractul de muncă directorului regional Dănuț Pilă din cauza absențelor nemotivate. „Este o făcătură, m-a trimis cu biroul la Secția Drumuri Naționale Iași, apoi a avut pretenția să semnez condica la sediul Direcției Regionale”, spune Pilă. „Nu ne permitem să plătim cu 10.000 de lei luna...
Autor Iulian Mofteescu Reportaje 28 Septembrie 2018


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top