Rezultate slabe, oameni de „valoare”: Consiliul Director al Politehnicii Iași nu acceptă demisia lui Ambrosie și îl susține pe Teja

Rezultate slabe, oameni de „valoare”: Consiliul Director al Politehnicii Iași nu acceptă demisia lui Ambrosie și îl susține pe Teja


Președintele executiv al Politehnicii Iași, Adrian Ambrosie a anunțat că se pune la dispoziția conducerii, în urma rezultatelor proaste ale echipei, depunându-și demisia în alb. Consiliul Director nu i-a acceptat demisia. Mai mult, antrenorul Mihai Teja se bucură de sprijinul total al conducerii grupării din dealul Copoului.

„Consiliul Director al Clubului Sportiv Municipal Politehnica Iași își exprimă susținerea față de antrenorul principal al echipei, Mihai Teja, urmând ca după etapa a XXII-a, respectiv partida cu FC Hermannstadt, să se facă o analiză a activității desfășurate la echipa de fotbal și să se decidă asupra măsurilor ce vor fi luate.

Pe de altă parte, luând act de demisia în alb a președintelui executiv Adrian Ambrosie, Comitetul Director a respins, în unanimitate, această inițiativă și a hotărât menținerea sa în funcție”, spune Leonid Antohi, președintele Consiliului Director al Politehnicii Iași.

 

Sursa: realitateadeiasi.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top