fbpx
Portokal
UPDATE. Blue Air a anulat în prima zi a anului cinci curse de pe Aeroportul Iași către Otopeni, Torino, Londra și Bruxelles

UPDATE. Blue Air a anulat în prima zi a anului cinci curse de pe Aeroportul Iași către Otopeni, Torino, Londra și Bruxelles


Anunțul nu a fost făcut public de conducerea aeroportului Iași, cum era normal, ci de consilierul județean PNL Romeo Vatră, pe pagina sa de Facebook.

„Am aflat cu surprindere si revolta ca litigiul intre Blue Air si Aeroportul Iasi a luat amploare dupa ce Blue Air a actionat in instanta Regia Aeroportul International Iasi pentru plata unor sume restante in valoare de 3 milioane lei.

In loc sa asistam la o mediere si la gasirea unor solutii, in prima zi din an, Blue Air a anulat nu mai putin de cinci curse astazi catre Otopeni, Torino, Londra si Bruxelles.

Cer conducerii aeroportului Iasi si a Consiliului Judetean, in numele grupului de consilieri judeteni ai PNL Iasi, sa clarifice de urgenta aceasta situatie in mod public si sa regleze imediat relatia comerciala cu Blue Air, astfel incat sa nu mai apara sincope in activitatea aeroportuara. Blue Air este un important partener al Iasului, iata ca lipsa de experienta si politizarea conducerii acestei regii distrug o relatie comercială cu cea mai importanta companie aeriana privata din Romania”, scrie Romeo Vatră pe pagina sa de socializare.

Update – BoardingPass: „Blue Air NU a anulat cursele pe 1 ianuarie”

Pe pagina de Facebook Boarding Pass au apărut alte informații :

„Contrar informațiilor apărute în presa locală din Iași, Blue Air nu a anulat în 1 ianuarie 2020 niciun zbor de la Iași din cauza litigiilor pe care le are cu aeroportul ci este o eroare de afișare pe siteul aeroportului.

Compania low-cost nu a operat în 1 ianuarie 2020 NICIUN zbor comercial de pe aeroporturile din România, Cipru și Italia.”


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top