fbpx
 
Chirica, refuzat de studenții liberali din Iași: „PNL nu este PSD”

Chirica, refuzat de studenții liberali din Iași: „PNL nu este PSD”


Președintele Clubului Studențilori Liberali din Iași, Andrei Chirilă, a anunțat sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, decizia colegilor săi de a nu accepta candidaturi din afara partidului la alegerile locale. Hotărârea tinerilor vine după ce, zilele trecute, mai mulți lideri locali ai PNL au anunțat că Mihai Chirica, fost președinte PSD Iași, va fi candidatul liberalilor ieșeni pentru Primăria Iași, decizia fiind impusă de la centru.

„În această toamnă voi aduna 8 ani alături de Partidul Național Liberal! Multe lucruri pot fi trecute cu vederea, dar nu îmi doresc ca eu sau colegii mei să fim percepuți de opinia publică, sau terfeliți de presa locală și națională drept "gunoaiele politicii bahluiene"!

Din 2017, mi-am asumat, împreună cu întreaga mea echipă, candidatura lui Alexe Costel și Marius Bodea pentru Consiliul Județean și pentru Primăria Municipiului Iași!

Știu că, alături de întreaga echipă a Clubului Studenților Liberali Iași, vom fi solidari pentru oamenii care vor fi candidați din partea propriei noastre filiale, pentru că suntem convinși de faptul că împreună vom duce lucrurile la bun sfârșit, și pentru că ne vom putea axa pe proiectele care contează pentru noi, ieșenii!

Nu vom fi de acord cu niciun candidat extern din partea PNL Iași, indiferent de numele lui și de poziția pe care ar putea candida, pentru că știm că avem capacitatea de a ne susține propriile noastre valori! Eu și întreaga mea echipă ne menținem aceeași poziție pe care am avut-o încă de la început. Sper ca decizia colegilor noștri din forurile statutare să țină cont de perspectiva noastră!

Clubul Studenților Liberali Iași contează, și sper ca orice decizie politică să fie creionată de principii și de moralitate! PNL nu este PSD, iar eu și colegii mei suntem garantul oricărui #OmDeBunăCredință care va păși alături de noi!

Fac un apel ferm la întreaga conducere a Partidului Național Liberal să fie aproape de decizia generală a membrilor pe partid și să nu se lase deziluzionată de metehnele puterii! Știu că suntem mai mult decât atât!”, este mesajul postat Andrei Chirilă pe pagina sa de Facebook.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30