fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Imagini incredibile din ședința CL Iași: consilier local bruscat de viceprimarul Radu Botez (VIDEO)

Imagini incredibile din ședința CL Iași: consilier local bruscat de viceprimarul Radu Botez (VIDEO)


Moment tensionat în ședința de vineri a Consiliului Local Iași: viceprimarul Radu Botez a fost surprins în pauza de consultări agresându-l pe consilierul Răzvan Timofciuc.

Între viceprimarul Radu Botez și consilierul PNL Razvan Timofciuc a avut loc un schimb dur de replici care a fost pe punctul sădegenereze, scrie „Ziarul de Iași”.

Schimbul de replici a venit în contextul în care plenul CL dezbate mai multe proiecte de hotărâre inițiate de Timofciuc, dar care au fost introduse pe ordinea de zi după o decizie a instanței.

Înainte de pauza de consultări, Botez a catalogat drept „o prostie" un proiect al lui Timofciuc pentru analizarea posibilității de a realiza sensuri giratorii în mai multe zone din oraș.

Botez a părăsit sala pentru a reveni câteva minute mai târziu, timp în care Timofciuc i-a adus acestuia mai multe critici. Ulterior, în pauza de consultări, Timofciuc și Botez au continuat unele discuții în contradictoriu, iar viceprimarul l-a bruscat pe consilier

Iată, mai jos, imaginile surprinse de „Ziarul de Iasi":

La reluarea lucrărilor, Radu Botez a amintit episodul din pauza de consultări spunând ca nu a „rezistat la insulte".

„Ar trebui să avem un Consiliu de oameni responsabili, care să producă pentru oraș.(...) Este foarte greu să avem răbdare la asa-zisele proiecte de hotărâre (ale lui Timofciuc, n.r.) care nu respectă elemente tehnice și juridice", a comentat Radu Botez. Ulterior, a intervenit și Timofciuc care i-a transmis viceprimarului că trebuie să mearga la „un control psihiatric".

Proiectele consilierului liberal au fost respinse pe bandă rulantă de plen

 

Sursa: Ziarul de Iași


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top