fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Bodea cere demiterea lui Chirica din fruntea CLSU: Abuzul de teste Covid-19 utilizate personal de Primarul Chirica este strigător la cer!

Bodea cere demiterea lui Chirica din fruntea CLSU: Abuzul de teste Covid-19 utilizate personal de Primarul Chirica este strigător la cer!


În condițiile în care procedurile de testare pentru depistarea noului coronavirus în Romania sunt extrem de clare, iar testele, încă foarte puține, se folosesc doar pentru cei simptomatici, la Iași baronul local Mihai Chirica își face, de control, săptămânal câte un test.

Evident că acest lucru este ilegal, însă cred că mai important este că acesta o face abuzând de poziția sa de președinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență (CLSU).

Mihai Chirica recidivează după doar câteva zile, când a decis în mod halucinant să limiteze programul de transport public fără să crească și capacitatea de transport, iar oamenii au fost nevoiți să se înghesuie peste măsură în autobuze, microbuze și tramvaie, fiind expuși exponențial infectării cu noul coronavirus.

Drept urmare, solicit public președintelui Comitetului National pentru Situații Speciale de Urgență, precum și președintelui Comitetului Județean pentru Situații de Urgență să îl suspende pe Mihai Chirica din funcția de președinte al CLSU și să numească la comandă o persoană responsabilă.

Epidemia cu care se confruntă Romania acum nu poate fi gestionată de asemenea personaje care pun pe primul loc propriul confort și siguranța, ci are nevoie de oameni organizați care empatizează în primul rând cu populația aflată în nevoie și cu cadrele medicale care luptă în prima linie împotriva acestui virus.

Menționez că eu nu am folosit nici un test Covid-19 până în prezent: nici la votul de învestitură și nici ulterior.

 

Marius Bodea

Deputat


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top