fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Activitatea Camerei de Comerț și Industrie Iași  continuă în condiții adecvate contextului

Activitatea Camerei de Comerț și Industrie Iași continuă în condiții adecvate contextului


Camera de Comerț și Industrie Iași informează operatorii economici că activitatea de furnizare de servicii specifice continuă în baza unui program normal, cu respectarea condițiilor de siguranță pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS Cov-2.

La fel ca în perioada stării de urgență, 16 martie - 14 mai, activitatea CCI se derulează în mod constant, iar serviciile sunt puse la dispoziția beneficiarilor cu recomandarea comunicării electronice și a programării prealabile a întâlnirilor care sunt absolut necesare.

De exemplu, operațiunile de asistență și consultanță pentru proceduri Registrul Comerțului sunt acoperite integral și se finalizează cu semnarea electronică de către reprezentanții CCI și cu depunerea online a documentelor, înmatriculări sau mențiuni diverse, în numele clienților. De asemenea, eliberarea certificatelor de origine pentru export (în format electronic cu semnătură digitală sau în format fizic, în funcție de solicitarea operatorilor economici), eliberarea avizelor de forță majoră sau consultanță și furnizare de standarde în toate domeniile de activitate. Pe de altă parte, organizarea de cursuri și seminarii profesionale, care implică grupuri mai mari de persoane, s-a mutat în mediul online, cel puțin pentru perioada imediat următoare, utilizând platformele de videoconferințe.

Pentru siguranța clienților și a personalului, în condițiile întâlnirilor directe, se asigură în mod constant curățarea și dezinfectarea suprafețelor, se asigură păstrarea unei distanțe de 2m. între persoane, punându-se la dispoziție spații special amenajate și, în același timp, se pune în vedere tuturor persoanelor să utilizeze măști de protecție și mănuși.

Programul de funcționare al instituției este: luni-joi între orele 08.00-16.30, respectiv vineri între orele 08.00-14.00.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top