fbpx
Portokal
Consilierul local Răzvan Timofciuc și-a anunțat demisia din PNL: „Ce rost are să spui că ai primar liberal, dacă agenda respectivului este străină de idealurile liberalismului...”

Consilierul local Răzvan Timofciuc și-a anunțat demisia din PNL: „Ce rost are să spui că ai primar liberal, dacă agenda respectivului este străină de idealurile liberalismului...”


Consilierul local Răzvan Timofciuc și-a anunțat, în această seară, demisia din PNL. Plecarea din partid, duce automat și la pierderea postului de consilier în legislativul local.

Timofciuc a anunțat pe pagina sa de Facebook că demisionează din partidul care l-a consacrat. Motivele principale țin de „transferul” primarului PSD Mihai Chirica în partid și impunerea candidaturii sale pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Iași.

„Astăzi mi-am înaintat demisia din PNL.

Am avut multe frământări interioare cu privire la pașii pe care îi voi face în viitor.

Dar ce s-a întâmplat în ultima perioadă, modul în care s-a petrecut ”transferul” actualului primar și perspectivele după venirea sa m-au dezarmat.

Din păcate, am văzut chiar și după depunerea adeziunii la PNL aceleași practici pe care le-am criticat în ultimii ani: servirea clientelei politice PSD, lipsa de transparență, arbitrariu, dezinteres pentru punctele de vedere ale celorlalți….mai mult, am văzut o atitudine revanșardă față de cei care am apărat interesul public și ne-am făcut treaba în ultimii ani.

Am sperat că PNL îi va face agenda publică în CL, nu invers. Pentru că agenda PNL în Municipiul Iasi în ultimii ani a fost orientată spre binele public, spre interesul cetățeanului. În fond, nu aceasta este esența activității politice? Ce rost are să spui că ai primar liberal, dacă agenda respectivului este străină de idealurile liberalismului...

În toți acești ani petrecuți în PNL m-am format, am ”crescut” politic, mi-am făcut prietenii care vor dura toată viața. Sunt recunoscător pentru asta!

Voi continua să lupt pentru ca orașul nostru să aibă o conducere a Primăriei orientată spre interesul cetățeanului, care pune pe primul loc interesul public, orientată spre proiecte de care Iașul are atît de mare nevoie”, este mesajul postat de Răzvan Timofciuc.


Citeste si...
Nota
(2 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top