fbpx
Candidat PNL la o primărie din Timiș, reținut pentru trafic internațional de droguri

Candidat PNL la o primărie din Timiș, reținut pentru trafic internațional de droguri


Candidatul la primăria Giera, judeţul Timiş, reţinut pentru trafic internațional şi national de cannabis.

Marius Ciornenchi a ajuns în vizorul procurorilor DIICOT – structura centrală, care au prins în flagrant două persoane care au ridicat un colet trimis din Malaga.

„Procurorii DIICOT – Structura Centrală, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti - SCCO Ilfov au efectuat o acţiune de prindere în flagrant, pe raza oraşului Bocşa, judeţul Caraş-Severin, a 2 inculpaţi după ce aceştia au ridicat de la firma de curierat un colet expediat din Malaga, Spania, şi având asupra lor suma de 800 de lei, o carte de identitate cu date falsă, un grinder şi fragmente vegetale. În urma activităţilor investigative a fost ridicată şi cantitatea de 1,488 kg. cannabis”, transmite DIICOT.

Ulterior, anchetatorii au descins la trei adrese printre care şi locuinţa lui Ciornenchi. De aici au fost ridicate sume importante de bani, telefoane mobile dar şi mai multe obiecte folosite la porţionarea şi ambalarea drogurilor.

„Au fost ridicate o ţigaretă confecţionată artizanal cu cannabis, o folie din aluminiu cu o substanţă pulverulentă susceptibilă a fi cocaină, sumele de 4.550 de euro şi 5.000 de lei, 7 telefoane mobile, 2 cântare electronice, 30 de pungi de vidare, un grinder şi un bong”, mai anunţă DIICOT

În urma audierilor, candidatul PNL la funcţia de primar în Giera a fost reţinut pentru 24 de ore pentru trafic internaţional de droguri de risc şi trafic intern de droguri. Soţia lui şi cealaltă persoană au fost plasate sub control judiciar pe o perioadă de 30 de zile.

 

Sursa: Mediafax


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top