fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 26 Octombrie 2019

Poliţiştii de frontieră din Vama Nădlac I - Nagylak au descoperit, ascunși în interiorul unui automarfar încărcat cu paleți, douăzeci de cetăţeni din Iran, Afganistan, Irak, Somalia și India, care încercau astfel să iasă ilegal din ţară.

Publicat in Social
Doi minori instituţionalizaţi au fost găsiţi în imobile aparţinând unui bărbat de 52 de ani din judeţul Călăraşi, care este reţinut pentru lipsire de libertate şi infracţiuni la viaţa sexuală.

Publicat in Justitie
Incident halucinant la o școală din județul Suceava. O elevă de 7 ani de la școala din Pătrăuți, care s-a accidentat într-o pauză, a fost dusă acasă de profesori și lăsată în grija fraților ei, cel mai mare având 12 ani. Găsită de părinți plină de sânge, fetița a ajuns într-un final la spital, unde a și fost operată. Inspectoratul Școlar Județean a deschis o anchetă.

Publicat in Moldova
O fată de 14 ani a ajuns la Spitalul Pucioasa, din judeţul Dâmboviţa, după ce a fost de acord să facă sex cu un bărbat de 44 de ani. Acesta este cercetat pentru act sexual cu un minor.

Publicat in Sanatate
Detaşamentul de Pompieri Bârlad a intervenit, în noaptea de vineri spre sâmbătă,cu două autospeciale în localitatea Pogana, unde o femeie a fost grav rănită după ce autoturismul în care circula împreună cu doi bărbaţi a căzut într-o râpă adâncă de zece metri.

Publicat in Moldova