fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 19 Iulie 2019

Un nou val de căldură lovește Europa începând de luni, 22 iulie, temperaturile urmând să ajungă în unele țări și până la 42 de grade Celsius.

Publicat in Panorama
Trei primari PNL din judeţul Caraş-Severin au fost excluşi din partid pe motiv că ar fi colaborat cu PSD şi pentru că au obţinut rezultate slabe la alegerile europarlamentare, transmite Mediafax.

Publicat in Administratie Locala
Preşedintele Klaus Iohannis a avut, vineri, o convorbire telefonică cu omologul său francez, Emmanuel Macron, prilej cu care acesta i-a transmis că Franţa va susţine candidatura Laurei Codruţa Kovesi la conducerea Parchetului European, informează Administraţia Prezidenţială.

Publicat in Presedintie
Bătaie la o pensiune din Vatra Dornei. Totul a pornit după ce șeful unei echipe de muncitori i-a reproșat administratorului clădirii că oamenii săi nu au apă caldă în spațiile închiriate. Cearta a degenerat într-o bătaie generală. Mai mult, polițiștii veniți la fața locului pentru a calma spiritele au fost înjurați și amenințați.

Publicat in Moldova
Scandal între Direcția de Sănătate Publică Iași și principalul furnizor de apă potabilă din județ. Societatea ApaVital a fost amendată de DSP după ce inspectorii au descoperit compuși cancerigeni în apă, informează 7iasi.ro.

Publicat in Companii
Un motociclist belgian a fost rupt în bătaie şi a ajuns la spital, după ce a vrut să îşi ceară scuze şi eventual să plătească pagubele produse de doi cai care s-au speriat de zgomotul motocicletei sale şi au răsturnat o căruţă, în Colibiţa, Bistriţa-Năsăud.

Publicat in Social
O anchetă a fost deschisă în acest caz, cântăreaţa fiind vinovată de coliziune.

Publicat in Vedete
Principalul suspect în cazul atacului asupra a doi baschetbalişti americani, Daniel Gabriel Husein, cunoscut sub porecla de „Dasaev”, acuzat de tentativă de omor calificat, va fi cercetat în arest la domiciliu.

Publicat in Justitie
Președintele USR, Dan Barna, a fost desemnat candidatul Alianței 2020 USR-PLUS la alegerile prezidențiale. Președintele PLUS, Dacian Cioloș, va fi candidat pentru funcția de premier.

Publicat in Presedintie
Părinţii adoptivi au ridicat, vineri, paşaportul Sorinei, fetiţa de 8 ani din Baia de Aramă, de la Serviciul de Paşapoarte Dolj, a declarat, pentru Mediafax, avocata familiei.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31