fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 16 August 2019

Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) a informat Ministerul Sănătăţii că raportul privind probele ADN în cazul Caracal este finalizat şi a fost transmis către DIICOT, informează surse de la nivelul Ministerului Sănătăţii.

Publicat in Justitie
Cel puţin şapte persoane au fost rănite în urma unor violenţe între cetăţeni români produse pe fondul unei dispute familiale într-un bloc de locuinţe din sud-vestul Germaniei, informează site-ul de ştiri PZ-news.de.

Publicat in Eveniment
România va prelua 10 migranți dintre cei aproape 150 de pe nava caritabilă Open Arms, căreia ministrul de interne italian, Matteo Salvini, i-a interzis să acosteze în porturile din peninsulă. Informația se află într-un răspuns al Ministerului Afacerilor Externe pentru Digi24.

Publicat in Eveniment
Anchetatorii au găsit în casa lui Gheorghe Dincă din Caracal probe concludente potrivit cărora bărbatul a mai violat în acest an o minoră. Fata a fost audiată şi a mărturisit pocurorilor că i-a fost prea teamă ca să depună plângere.

Publicat in Justitie
O răfuială între două familii de romi a degenerat într-o bătaie în toată regula pe faleza din Tulcea, sub privirile îngrozite a sute de turiști. Un bărbat a fost snopit în bătaie de cinci tineri, iar scena violentă a fost transmisă live pe Facebook de un martor aflat în zonă.

Publicat in Social
Numărătoarea berzelor albe a adus, în 2019, un record absolut – pentru prima oară un cuib cu şapte pui, care se află în satul Horodnic de Sus, judeţul Suceava.

Publicat in Moldova
Sfârşit fulgerător pentru un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Dâmboviţa. Omul a fost găsit mort, joi noaptea, în curtea cuscrului său, într-un cazan cu borhot.

Publicat in Social
Autostrada Marii Uniri, care face legătura între Târgu Mureş şi Iaşi, va fi declarată obiectiv de importanţă naţională, a anunţat vineri ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, citat de Agerpres.

Publicat in Politica Locala
Altercaţia dintre mai mulţi bărbaţi şi agenţii de pază ai unui club din Mamaia, în care un bărbat a tras focuri de armă în aer, iar un altul a fost rănit, după ce a fost lovit de maşina cu care cei implicaţi voiau să fugă, a fost filmată.

Publicat in Social
Un marocan în vârstă de 29 de ani, stabilit la Cluj Napoca, a fost declarat indezirabil de judecători, după ce Serviciul Român de Informaţii a descoperit că ar fi avut activităţi fervente pe internet.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« August 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31