fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 27 Septembrie 2019

Un agent de poliţie în vârstă de 28 de ani a fost reţinut pentru agresiune sexuală, informează DGPMB.

Publicat in Justitie
Votul din Consiliul COREPER (Comitetul Reprezentanților Permanenți ai guvernelor statelor membre pe lângă Uniunea Europeană) pentru numirea Laurei Codruța Kövesi în postul de procuror-șef european este o veste bună atât pentru România, cât și pentru Europa. Este un semnal clar dat de Parlamentul European că la nivelul țărilor membre e toleranță zero față de corupție. Miza acestei numiri este o curățare a sistemelor naționale și transnaționale de scheme complexe infracționale.

Publicat in Politica Locala
Mama și bunicul Luizei Melencu vor fi transportați la spital cu o Ambulanță – cei doi se plâng că li s-a făcut rău când Jandarmeria a încercat să pună în aplicare un mandat de aducere.

Publicat in Social
O cursă Blue Air de pe ruta București - Stuttgart a aterizat de urgență, vineri dimineață, la Viena, după ce un pasager român a bătut o stewardesă. Compania a confirmat incidentul într-un comunicat de presă.

Publicat in Social
„Ajutaţi-ne să punem mâna pe el şi să cruţăm alte femei de suferinţă!” Este apelul Poliţiei Capitalei, după ce un individ a atacat din senin două bucureştence, care mergeau pe stradă, undeva în sectorul şase.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din Vama Nădlac II-Csanadpalota, judeţul Arad, au depistat un cetăţean român care a încercat să-şi scoată ilegal din ţară nepotul, în vârstă de 17 ani, ascuns în compartimentul marfă al autoutilitarei pe care o conducea.

Publicat in Social
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava și procurorii D.I.I.C.O.T. au destructurat un grup infracţional organizat specializat în trafic de migranți în zona de frontieră verde cu Ucraina.

Publicat in Moldova
Peste 182.000 de petarde, 5.000 de baterii și tuburi de artificii și 1.000 de candele romane, fără documente legale, au fost indisponibilizate de polițiștii din Brăila, în urma a două percheziții domiciliare efectuate ieri, în municipiul Brăila.

Publicat in Justitie
Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat bănuit de pornografie infantilă.

Publicat in Justitie
Fata din localitatea ieşeană Horleşti care în urmă cu trei ani a fost urcată într-o maşină şi dusă la marginea satului l-a recunoscut pe autor ca fiind una şi aceeaşi persoană cu olandezul care a ucis fata din judeţul Dâmboviţa.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30