fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 24 Ianuarie 2020

Filarmonica de Stat ”Transilvania” din Cluj susține că muzicienii săi nu au călătorit în China în cadrul unui turneu și infirmă știrea că ar fi posibili purtători ai coronavirusului.

Publicat in Sanatate
Premierul britanic Boris Johnson a anunțat, pe Twitter, că a semnat vineri acordul de ieșire a Regatului Unit din Uniunea Europeană, prevăzut pentru 31 ianuarie, salutând un "nou capitol în istoria" țării sale, scrie AFP.

Publicat in Eveniment
Patru maşini au fost implicate, vineri, într-un accident la ieşirea din municipiul Vaslui, în urma evenimentului o persoană fiind rănită.

Publicat in Moldova
Bătaie generală între fete de liceu pe o stradă din Botoşani. Incidentul a avut loc miercuri la câţiva paşi de liceul unde învaţă, chiar pe trotuarul din faţa sediului Poliţiei Locale.

Publicat in Moldova
Termenul dat de premierul Ludovic Orban pentru începerea efectivă a lucrărilor la Autostrada Unirii este de aproximativ 2 ani, după realizarea studiilor de fezabilitate, obținerea avizelor de mediu și lansarea licitației pentru proiectare.

Publicat in Administratie Locala
Un cetățean din Caracal a vrut să sărbătoarească Mica Unire într-un mod inedit.

Publicat in Social
O șoferiță din Marea Britanie susține că benzinăriile sunt sexiste, pentră că mânerele de la pompă sunt prea mari și îi rănesc mâinile și este nevoită să îl roage pe iubitul ei să îi facă plinul, potrivit Daily Mail.

Publicat in Panorama
Bulgaria intenţionează să-l convoace pe ambasadorul Rusiei la Sofia după ce a acuzat de spionaj doi diplomaţi ruşi, o nouă ilustrare a răcirii diplomatice între cele două ţări apropiate istoric, informează AFP.

Publicat in Eveniment
Patru cetăţeni români au fost inculpaţi în Franţa pentru comiterea a peste 200 de furturi, anunţă Parchetul judiciar din zona Chalon-sur-Saône, citat de cotidianul Le Figaro, potrivit Mediafax.

Publicat in Eveniment
Peste 8.000 de persoane au venit, vineri, în Piaţa Unirii din Iaşi pentru a lua parte la manifestările organizate cu prilejul aniversării a 161 de ani de la Unirea Moldovei cu Ţara Românească, printre cei prezenţi numărându-se şi preşedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban şi vicepreşedintele Senatului, Robert Cazanciuc.

Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 2