fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 10 Noiembrie 2020

Mulţi supravieţuitori ai maladiei COVID-19 prezintă cel mai probabil un risc sporit de a dezvolta o afecţiune mintală, au anunţat luni autorii unui studiu amplu, care au descoperit că 20% dintre persoanele infectate cu noul coronavirus sunt apoi diagnosticate şi cu tulburări psihice în primele 90 de zile după infectare, informează Reuters.

Publicat in Sanatate
Marti, 10 Noiembrie 2020 21:43

Horia Tecău este infectat cu coronavirus

Tenismanul Horia Tecău a anunțat marți seara că a fost testat pozitiv la COVID-19.

Publicat in Alte Sporturi
Actorul Vladimir Găitan a murit marţi, la vârsta de 73 de ani. Informaţia a fost postată pe Facebook de actorul Vlad Rădescu.

Publicat in Social
Un autotren care transporta opt autoturisme noi a fost cuprins de flăcări, marți după-amiază, în timp ce se deplasa pe autostrada A1, pe sensul Făget-Timișoara, scrie site-ul local lugojinfo.ro.

Publicat in Social
Parteneriatul strategic dintre România și Statele Unite ale Americii trebuie să continue indiferent de rezultatul alegerilor prezidențiale din SUA. România a căpătat, în contextul modificărilor geopolitice de la nivel mondial din ultimii ani, o poziție cu adevărat geostrategică în Europa. Țara noastră formează granița de Est pentru Uniunea Europeană și pentru NATO, iar acest lucru vine la pachet cu o responsabilitate majoră.

Publicat in Politica Locala
Trei pacienţi cu COVID-19 în stare gravă au fost transferaţi de la Bucureşti la Iaşi cu elicopterul SMURD şi internaţi în secţii ATI.

Publicat in Sanatate
Cristian Turcu, condamnat în urmă cu 10 ani pentru trafic de minore, a fost învestit, luni, consilier judeţean în cadrul CJ Vaslui. Turcu va face parte şi din comisiile de specialitate ale Consiliului Județean, una dintre ele fiind cea de protecţie socială, protecţie copii, învăţământ, familie, cultură, culte şi sport, informează Adevărul.

Publicat in Moldova
Magistraţii din cadrul Curţii de Apel Braşov s-au pronunţat definitiv în cazul celor doi polițiști de la Serviciul Regim Permise Covasna, acuzați că au cerut mită și favoruri sexuale de la mai multe tinere, pentru a le ajuta să treacă examenul auto.

Publicat in Justitie
Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a condamnat statul român în urma plângerii formulate de doi deţinuţi, un cetăţean român şi un cetăţean moldovean, care au reclamat că nu au primit în închisoare hrană fără carne de porc deşi îşi declaraseră credinţa musulmană, a anunţat marţi instanţa europeană, potrivit Agerpres.

Publicat in Justitie
Bătăuşa care a atacat-o şi desfigurat-o pe Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie”, și-a schimbat declarația. Agresoarea a recunoscut că victima nu i-a rupt ștergătorul de la mașină. Ea a fost arestată pentru 30 de zile.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30