fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 06 Martie 2020

Bilanţul morţilor epidemiei de coronavirus din Italia a crescut cu 49 într-o singură zi, ajungând la 197, a anunţat vineri Agenţia de Protecţie Civilă, cea mai mare creştere într-o singură zi de la descoperirea epidemiei în urmă cu două săptămâni, relatează Reuters şi AFP.


Publicat in Panorama
O panoramă a suprafeţei planetei Marte - formată din o mie de imagini de 1,8 miliarde de pixeli - a fost realizată de teleobiectivul aparatului foto al roverului Curiosity al NASA. În acelaşi timp, lentila de unghi mediu a camerei a permis vizionarea unei alte panorame de aproape 650 de milioane de pixeli de mai mică rezoluţie care include platforma roverului şi braţul său robotic.

Publicat in Panorama
Numărul global de infectări cu noul coronavirus a ajuns la 98.023, a anunţat vineri Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), potrivit DPA.

Publicat in Panorama
Indicele ROBOR la trei luni, în funcție de care se calculează dobânda celor mai multe credite în lei, a continuat să scadă astăzi, atingând un nivel de 2,83% pe an, față de 2,87% pe an, ieri.

Publicat in Banci
O femeie din Bistrița își va petrece următorii 7 și jumătate după gratii, după ce a fost condamnată din cauză că și-a ucis mama. Aceasta a fost încarcerată, joi, în Penitenciarul Gherla.

Publicat in Justitie
Prefectul de Timiş, Liliana Oneţ, a leşinat în timpul şedinţei pe tema coronavirusului. O ambulanţă a fost chemată de urgenţă, pentru a-i acorda primul ajutor.

Publicat in Administratie Locala
Cea mai falsificată bancnotă românească e cea de 100 de lei, se arată într-un raport al procurorilor DIICOT pe anul 2019. Pentru moneda euro, cele mai utilizate bancnote contrafăcute sunt cele de 20, 50 și 100 de euro.

Publicat in Justitie
Un tânăr de 20 de ani, din localitatea Brăești, județul Iași, s-a dus să dea proba practică la școala de șoferi, deși era izolat la domiciliu. Autoritățile au aflat că a plecat de acasă când tânărul era deja în mașină cu examinatorul, iar acum urmează să fie amendat, potrivit Mediafax.

Publicat in Sanatate
Un grup infracţional românesc complex şi bine organizat, cu ramificaţii în mai multe state europene şi care a acumulat peste un milion de euro din furturi, a fost destructurat de poliţia spaniolă după o investigaţie care a durat mai mult de un an, scrie publicaţia El Pais în ediţia sa de joi.

Publicat in Eveniment
Curtea de Apel Bucureşti a judecat, vineri, contestaţia depusă de fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea faţă de decizia de arestare preventivă. Instanţa a decis ca fostul ministru să fie cercetat în libertate, sub control judiciar.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3