fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 07 August 2020

Preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, prof. dr, Alexandru Rafila, a afirmat vineri că în perioada următoare numărul de cazuri de COVID-19 în secţiile de terapie intensivă şi decesele vor creşte.

Publicat in Sanatate
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că 153 de cetăţeni români lucrători la o fermă din regiunea Dingolfing-Landau din Germania - 137 dintre cei care deţin trei teste negative şi 16 dintre cei care au fost confirmaţi iniţial pozitiv şi au finalizat perioada de izolare prevăzută de legislaţia germană, ce şi-au exprimat dorinţa de a reveni în România, sunt repatriaţi, în cursul zilei de vineri, cu o cursă aeriană tip charter, costurile fiind suportate de către autorităţile germane.

Publicat in Eveniment
Un avion Air India cu 191 de pasageri la bord s-a rupt în două la aterizare, potrivit Times of India. Avionul efectua o cursă pe ruta Dubai -Calicut.

Publicat in Eveniment

Poliţiştii au descins vineri, 7 august, la locuinţele unor persoane fizice şi în sediile unor firme din comunele limitrofe municipiului Suceava. Oamenii legii au indicii temeinice că societăţile comerciale vizate au eliberat documente care atestă că mai multe TIR-uri, care n-au intrat de ani de zile în ţară, au trecut cu bine de inspecţia tehnică periodică, scrie „Adevărul”.


Publicat in Moldova
Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Galați au efectuat opt percheziţii domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de introducere în ţară fără drept de droguri de risc și trafic de droguri de risc și mare risc. Trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore.

Publicat in Moldova

Polițiștii Serviciului Urmăriri din cadrul Direcției de Investigații Criminale au depistat în orașul Voluntari, județ Ilfov, un cetățean olandez, în vârstă de 28 de ani, urmărit internațional pentru comiterea infracțiunilor de tentativă la omor și amenințare.


Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din Botoșani au descoperit şi indisponibilizat un autoturism marca BMW 520D ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Marea Britanie.

Publicat in Moldova
Avocatul Poporului a atacat vineri la Curtea Constituțională două articole din noua lege a carantinei referitoare la „izolarea într-o unitate sanitară sau la locație alternativă atașată unității sanitare”.

Publicat in Justitie
Poliţiştii de la imigrări au scos din ţară sub escortă, vineri, 41 de cetăţeni străini care se aflau în custodia autorităţilor române, persoanele respective primind şi interdicţia de a mai intra în România timp de cinci ani.

Publicat in Social
Alte 1.378 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore în România, bilanțul ajungând la 59.273 , potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategică. Numărul de decese din ultima zi a fost de 50, un număr record pentru raportarea zilnică.

Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31