fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 02 Ianuarie 2021

Un bărbat a fost găsit fără suflare în apele râului Cavnic. Din câte se pare, acesta a dispărut de acasă de pe data de 1 ianuarie.

Publicat in Social
Până astăzi, 2 ianuarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 637.395 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 571.333 de pacienți au fost declarați vindecați.

Publicat in Sanatate
Din acest an, mașinile cu volan pe dreapta, aduse din Marea Britanie, nu mai pot fi înmatriculate în România, ca urmare a Brexit-ului.

Publicat in Auto
Un curent de meteori ce are radiantul în constelaţia Bootes, lângă Carul Mare, numit Quadrantide, va putea fi observat în noaptea de sâmbătă spre duminică, potrivit Observatorului Astronomic „Vasile Urseanu”.

Publicat in Social
Mai multe imagini în care un bătrân cade la pământ, fiind lovit de un mascat în seara de Revelion, au fost făcute publice, iar poliția a anunțat că demarează o anchetă în acest caz. Incidentul s-a petrecut în Maramureș, în comuna Ardusat, acolo unde oamenii legii au făcut percheziții la domiciliile unor persoane suspectate că dețin ilegal produse pirotehnice. Zeci de persoane au ieșit în stradă și s-au manifestat ostil față de trupele speciale.

Publicat in Social
Membrii Federaţiei Sindicatelor din Educaţie (FSE) „SPIRU HARET" au solicitat conducerii organizaţiei sindicale să înceapă demersurile pentru organizarea de acţiuni de protest, în cazul în care Guvernul nu va decide, până la adoptarea Legii Bugetului pe 2021, majorarea angajaţilor din învăţământ, potrivit unui comunicat al FSE „SPIRU HARET", remis sâmbătă.

Publicat in Educatie
O femeie din Florida a fost ucisă de iubitul gelos pentru că aceasta era căsătorită cu un român, pentru bani. Românul îi dădea 500 de dolari pe lună pentru a obține cetățenia americană.

Publicat in Panorama
Un incendiu a izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Roman din strada Speranței. Angajații au evacuat șapte pacienți, iar pompierii zece pacienți.

Publicat in Moldova
Alocaţiile pentru copii vor creşte cu 20% din 1 ianuarie, astfel că alocaţia pentru copiii cu vârste între 2 şi 18 ani va creşte la suma de 214 lei pe lună, a transmis, joi, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, pe Facebook.

Publicat in Guvern

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31