fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 24 Aprilie 2021

O femeie dintr-o localitate din Gorj a fost luată cu forța și târâtă zeci de metri spre mașină de doi agenți de poliție. Imaginile șocante au fost filmate în localitatea Bolboși de fiul femeii care susține că oamenii legii au luat-o din curte fără să-i explice motivul, potrivit realitatea.net

Publicat in Social
Ion Iliescu, fost preşedinte al României, şi-a dat demisia de la şefia Institutului Revoluţiei Române din Decembrie 1989.

Publicat in Administratie Locala
Primarul Bacăului, Lucian Daniel Stanciu Viziteu, este anchetat de ITM pentru că a provocat un accident de muncă, după ce a chemat de acasă, din concediu, un director și l-a pus noaptea să meargă alături de el pe teren, iar acesta și-a rupt piciorul.

Publicat in Moldova
Un băiat de 10 a decedat, sâmbătă, în timpul unei competiţii sportive, după ce a căzut peste el o placă de beton de la un gard, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi.

Publicat in Moldova
Judecătoria Sectorului 5 a dispus, sâmbătă, arest la domiciliu pentru directorul general al Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Craiova, Bogdan Bratu, în dosarul în care este acuzat că şi-a falsificat documentele de studii, transmite Agerpres.

Publicat in Justitie
Un inginer de 37 ani din orașul Ştei, județul Bihor, a murit după ce s-a împuşcat cu un pistol de asomat porci, scrie Bihoreanul. Cazul este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor care au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Publicat in Social
După ce Cristea şi Djuranovici au fost la un pas să se ia la bătaie săptămâna trecută, de data aceasta antrenorul Nicolo Napoli a intrat în conflict cu Andreias Calcan. Fotbalistul a cerut rezilierea contractului, scrie „Adevărul”.

Publicat in Social
Tribunalul Bucureşti a decis vineri ca deputatul PSD Dumitru Coarnă, fost preşedinte al Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual (FSNPPC) din România, să-i plătească adjunctului şefului Poliţiei Capitalei, comisarul Radu Gavriş, daune morale de 5.000 de euro, pentru o serie de declaraţii pe care deputatul le-a făcut la adresa poliţistului.

Publicat in Justitie

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30