fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 30 Aprilie 2021

25 de câini, ținuți în condiții improprii, au fost salvați la Arad. Aceștia au fost descoperiți de polițiști într-o fostă stație de epurare. A fost deschis un dosar penal pentru rănirea sau schingiuirea animalelor. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Livia Pescar, sunt căutate acum persoanele care dețineau animalele.

Publicat in Social
Aproximativ două treimi (802 regiuni) dintre cele 1216 regiuni de nivel 3 din țările UE și AELS, se estimează că a vor avea o populație mai mică în 2050 decât în ​​2019, potrivit Eurostat. O treime (414 regiuni) dintre acestea vor avea o populație mai mare, arată Eurostat.

Publicat in Social
Rusia a anunţat vineri sancţiuni împotriva a opt responsabili europeni, inclusiv preşedintele Parlamentului European, ca represalii după cele instituite de UE în martie, pe fondul reînnoirii tensiunilor dintre Moscova şi Occident.

Publicat in Eveniment
După ce anul trecut, în noaptea Învierii, porțile bisericilor din Iași au fost deschise doar pentru preoții care au slujit înăuntru, Mitropolia Moldovei și Bucovinei a stabilit reguli clare pentru reîntoarcerea credincioșilor de anul acesta. La Catedrala Mitropolitană două monitoare mari vor fi amplasate pentru a putea vedea cât mai multe persoane slujba ținută în aer liber, scrie Libertatea

Publicat in Social
Specialiştii din Botoşani ai Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului( ANPM) au observat într-o zonă protejată cu iazuri şi bălţi, din judeţul Botoşani o pasăre superbă care cu greu poate fi văzută.

Publicat in Moldova
Un tânăr în vârstă de 35 de ani, a murit, astăzi, după ce s-a aruncat de la etajul al treilea al unui bloc din Calea Vitan, potrivit Antena 3. Tânărul s-a aruncat dintr-un bloc de pe Calea Vitan din Bucureşti, vineri, în jurul orei 11.00, atunci când martorii au şi sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Publicat in Social
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, vineri, 30 aprilie, alte 1.636 de infecții cu coronavirus și 138 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Biserica din satul Topești din comuna Bârsești, județul Vrancea, a luat foc vineri după-amiază. Biserica a fost cuprinsă de flăcări în Vinerea Mare, din Săptămâna Patimilor. Au fost mobilizate mai multe echipe de intervenție pentru a opri flăcările.

Publicat in Moldova
În acest weekend se împlinesc 10 ani de când Osama Bin Laden, organizatorul atacurilor din 11 septembrie 2001 asupra Statelor Unite, a fost ucis de forțele americane speciale.

Publicat in Panorama
Rusia a lansat, pentru prima dată, o rachetă de croazieră supersonică în Marea Neagră, chiar în timp ce Vladimir Putin a provocat tensiuni în regiunea Ucrainei.

Publicat in Eveniment
Pagina 1 din 3