fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 16 Februarie 2022

  • Sentință definitivă: cele trei motive pentru care judecătorii au desființat PUZ-ul Violetei Găburici, consilier local PMP, parte a mașinii de vot pro-Chirica între 2016 și 2020

Publicat in Anchete
  • Sentință definitivă: cele trei motive pentru care judecătorii au desființat PUZ-ul Violetei Găburici, consilier local PMP, parte a mașinii de vot pro-Chirica între 2016 și 2020

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Un elicopter american Black Hawk a fost filmat, miercuri, la ora prânzului în timp ce survola Vama Siret, județul Suceava. Imaginile au apărut chiar în ziua în care NATO a decis să asigure grupuri de luptă pe flancul de sud-est al Alianței, inclusiv în România.

Publicat in Moldova
Nouă din zece magazine Profi din Bucureşti verificate de comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au fost închise temporar până la remedierea problemelor descoperite, iar pentru trei dintre acestea activitatea ar putea fi oprită până la şase luni. Potrivit ANPC, au fost descoperite produse expirate, spaţii murdare şi gândaci.

Publicat in Administratie Locala
În timp ce Rusia susține că își retrage trupele de la granița cu Ucraina, pentru că nu vrea război în Europa, liderii NATO vorbesc despre noi grupuri de luptă în zona Mării Negre, unul chiar în România.

Publicat in Guvern

Senatorul Maricel Popa s-a întâlnit astăzi cu ministrul Culturii pentru a discuta despre stadiul proiectului de construire a noului sediu al Operei din Iași. Lucian Romașcanu a dat asigurări că această investiție reprezintă una dintre prioritățile sale, iar propunerile transmise de Primăria Iași vor analizate cu celeritate pentru identificarea celei mai bune locații. Finanțarea lucrărilor pentru noul sediu al Operei se va realiza cu bani de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, valoarea investiției fiind de aproximativ 15 milioane de euro.


Publicat in Politica Locala
Fetiţa călcată de o locomotivă de tren în gara din Bacău va fi externată, după circa 20 de zile de spitalizare, iar medicul Sidonia Susanu, cea care a operat-o şi a avut-o în grijă pe copilă, a transmis un mesaj prin care şi-a exprimat bucuria de nedescris pe care o simte, după zeci de ore de intervenţii chirurgicale dificile.  

Publicat in Sanatate

Doina Amarandei, profesoară de muzică la Liceului „Grigore Antipa” din Botoșani, va primi salariul diminuat timp de şase luni cu 5%, relatează Monitorul de Botoșani.


Publicat in Moldova

Doi părinți din Timișoara, care și-au abuzat sexual fiica minoră, timp de cinci ani au primit o pedeapsă revoltător de blândă.


Publicat in Justitie
Purtarea măștii de protecție nu este o restricție, ci o măsură de protecție, spune ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, după decizia de ieri a Curții Constituționale care a declarat neconstituțională Ordonanța de urgență care reglementa printre altele obligativitatea purtării măștii în spațiile publice din exterior.

Publicat in Guvern
Pagina 1 din 3