fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 20 Mai 2022

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a transmis că în data de 20 mai, s-a raportat faptul că un minor a fost lovit de un dulap, în  incinta complexului comercial Bucur Obor. Polițiștii efectuează verificări.

Publicat in Social
Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. Vaslui, au efectuat joi cinci percheziţii domiciliare, în municipiul Iași, pentru documentarea activității infracţionale a doi bărbați, din județul Iași, cercetați pentru trafic de droguri de risc. Aceștia au fost reţinuți, pentru 24 de ore.

Publicat in Justitie
Pentru a rezolva o reclamație de hărțuire sexuală care îl viza pe Elon Musk, SpaceX, companie fondată de cel mai bogat om din lume, a plătit unei însoțitoare de bord 250.000 de dolari, informează Business Insider.

Publicat in Panorama
Sfinții Constantin și Elena sunt sărbătoriți în fiecare an pe 21 mai. Peste 1,8 milioane de români cu nume Constantin, Elena, Ileana sau alte variante, își sărbătoresc onomastica în această zi.

Publicat in Social
Rusia va opri livrările de gaz către Finlanda sâmbătă dimineața, de la ora 7, a anunțat principala companie de gaz finlandeză, Gasum, informează CNN.

Publicat in Eveniment
Poliţiştii prahoveni au efectuat, vineri, două percheziţii domiciliare în comunele Adâncata şi Jilavele din judeţul Ialomiţa la persoane bănuite că au vândut ilegal arme letale, muniţii şi dispozitive explozive.

Publicat in Social
În Ordonanța emisă pe 9 mai, procurorii DNA explică noile încadrări de infracțiuni ale primarului Mihai Chirica și fostul viceprimar, Gabriel Harabagiu.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Fostul primar general al Capitalei Sorin Oprescu rămâne după gratii pentru încă 10 zile. Este decizia luată vineri de Judecătorii Curții de Apel din Atena.

Publicat in Justitie
O femeie de 28 de ani din Dumești, județul Vaslui, mamă a trei copii, s-a ales cu dosar penal după ce a ucis o pisică și a postat imaginile pe Internet. 

Publicat in Moldova
În cadrul Romanian Creative Week, ArtEast Gallery găzduiește expoziția „Îmblânzitorul de pietre” realizată de cunoscutul artist Ion Barbu. Așadar, galeria vă invită duminică, 22 mai, de la ora 16:00, la vernisajul expoziției curatoriate de Dana Lungu. La eveniment va participa, alături de artist, creatoarea de modă Irina Schrotter.  Expoziția va putea fi vizitată în perioada 20 mai - 5 iunie 2022 la spațiul ArtEast Gallery din Strada Păcurari nr. 108, Iași.

Publicat in Timp Liber
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Mai 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31