fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 26 Iulie 2022

Poliţiştii de frontieră din vama Albița efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetățenie R. Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals, pentru care a plătit suma de 700 de euro.

Publicat in Moldova
Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Poliţie Autostrăzi - A1 Deva - Nădlac au depistat în trafic, marţi, pe A1, în apropierea localităţii Margina, pe sensul de mers Lugoj - Deva, un bărbat de 46 ani care ar fi condus un autoturism cu viteza de 230 km/oră, pe un sector de drum limitat la 130 km/oră.

Publicat in Social
Doi dintre cei mai importanți piloți militari ai lui Vladimir Putin au fost uciși după ce coloana lor de mașini a fost lovită de rachete în Ucraina, transmite Sky News.

Publicat in Eveniment
Un copil din Suceava ajuns la spital cu botulism, o boală mortală provocată de o toxină. Familia acestuia a relatat că a mâncat dintr-o conservă cumpărată de la un magazin.

Publicat in Moldova
Un grup internațional de infractori, format din peste 30 de persoane, majoritatea români din Vâlcea, a fost descoperit la Malaga, în Spania. Publicau pe internet anunțuri false pentru vânzarea de mașini second-hand și alte produse, cu care captau atenția victimelor. Cereau un avans, apoi, odată primit avansul, dispăreau fără urmă.

Publicat in Eveniment
Supărat pe soţie, dar şi pe soacră, un bărbat de 39 de ani, din Satu Mare, a vrut să se răzbune pe ele şi a scufundat maşina familiei într-un lac. 

Publicat in Social
O bandă de hoți din București ar fi furat un seif cu 300 de mii de euro dintr-o locuință din Sectorul 1 al Capitalei. Polițiștii au făcut mai multe percheziții atât în București cât și în Ilfov în urma cărora au ridicat două mașini și anumite sume de bani pentru care hoții nu aveau o justificare.

Publicat in Social
La mai mult de 10 zile de când a stârnit un scandal imens în spațiul online din România prin afirmațiile sale despre corpul soției lui „de minoră” şi cum nu-i plac „femeile cu vergeturi și celulită”, George Buhnici a postat marți pe canalul său de YouTube un video de aproape patru minute, intitulat  „IERTAȚI-MĂ, DOAMNELOR!”, în care spune că vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte-n cap și fără nicio experiență de viață.

Publicat in Social
Statele membre ale UE au decis marţi prelungirea cu şase luni, până pe 31 ianuarie 2023, a sancţiunilor europene împotriva unor sectoare ale economiei ruse, impuse iniţial în 2014 după anexarea Crimeii şi la care s-au adăugat noi pachete de sancţiuni după agresiunea începută de Rusia contra Ucrainei pe 24 februarie, relatează agenţia EFE.

Publicat in Eveniment
Mereu cu spirit tânăr şi în pas cu trendurile, Iulius Mall Iaşi vine cu o surpriză pentru clienţii săi. În această toamnă, va fi inaugurat primul magazin din orașul Iaşi al brandului Sinsay, parte a grupului polonez de modă LPP. Tot în reţeaua de retail a companiei IULIUS a fost deschis şi primul magazin Sinsay din judeţul Iaşi, inaugurat recent în proiectul Family Market Miroslava.

Publicat in Timp Liber
Pagina 1 din 3