fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 10 Septembrie 2022

Un individ din Botoșani și-a înjunghiat soția în somn, imediat ce femeia ceruse oficial divorțul. Ea a fost salvată de fiica ei și a ajuns în stare gravă la spital.

Publicat in Moldova
Forţele ucrainene înregistrează tot mai multe succese în contraofensiva lor împotriva trupelor ruse, potrivit presei ucrainene şi a unor surse din serviciile de informaţii britanice, transmite sâmbătă dpa.

Publicat in Eveniment
Doi bărbaţi din judeţul Sibiu, cercetaţi în stare de arest preventiv pentru pornografie infantilă în formă continuată, au fost trimişi în judecată de procurorii DIICOT, informează Agerpres.

Publicat in Justitie
Deputatul USR de Gorj Radu Miruţă acuză, vineri, o tentativă de muşamalizare a unui accident de muncă la CE Oltenia. Locomotiva unui tren cu 16 vagoane, pline cu cărbune, a rămas fără frâne, iar mai multe vagoane au deraiat, dar nimeni nu ar avea voie să vorbească despre subiect, sub ameninţarea desfacerii contractului de muncă, scrie G4Media.

Publicat in Social
Un clip apărut pe rețelele de socializare prezintă un tanc rusesc ce, potrivit autorului postării, încearcă să scape de forțele ucrainene în Harkov, regiune unde în ultimele zile are loc o ofensivă devastatoare a trupelor Kievului.

Publicat in Panorama
Cel puţin trei persoane au murit şi 11 au fost rănite vineri seara în coliziunea dintre un tren de pasageri şi un marfar în nord-estul Croaţiei, a informat premierul Andrej Plenkovic, transmite sâmbătă EFE.

Publicat in Eveniment