fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 23 Decembrie 2023

Jandarmii, poliţiştii şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi vor constitui dispozitive de ordine şi siguranţă publică la manifestările tradiţionale de Anul Nou desfăşurate la Ruginoasa.

Publicat in Social
Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC) atrage atenţia asupra fraudelor care circulă pe rețelele sociale în această perioadă.

Publicat in Social
Un minor de 10 ani a fost accidentat sâmbătă, pe DN 24 D, în localitatea Bursucani din judeţul Galaţi, de o autospecială de Poliţie aflată în misiune, cu semnalele luminoase pornite, a informat IPJ Galaţi.

Publicat in Moldova
Cunoștințele privind denumirea, cauzele, mecanismele de producere și tratamentul bolilor renale și urologice la copii au crescut exponențial în ultimele 4 decenii. Apariția noilor tehnici de imagistică renală, cunoașterea mai bună a anomaliilor genetice care afectează rinichiul în copilărie, precum și a embriologiei tractului genito-urinar permit la ora actuală un diagnostic mult mai precis și mai rapid al afecțiunilor care pot afecta rinichiul și căile urinare.

Publicat in Sanatate
În pragul Nașterii Domnului vă urez să aveți parte de zile tihnite alături de cei dragi, de liniște sufletească și de bucuria deplină de a lua parte la acest eveniment sacru.

Publicat in Politica Locala
Un bărbat din comuna suceveană Dorna Arini a avut parte de o moarte stupidă, după ce a fost lovit în piept de un lemn luat de vânt, scrie Monitorul de Suceava.

Publicat in Moldova
Actorul american Charlie Sheen, vedeta serialului Two and a Half Men (Doi bărbaţi şi jumătate), a fost atacat în casa sa din Malibu de o femeie care a fost arestată între timp, a anunţat vineri poliţia locală, notează AFP.

Publicat in Panorama
Forţele aeriene ucrainene au afirmat că au doborât trei bombardiere ruseşti Suhoi Su-34 vineri în sudul ţării, în timp ce preşedintele Volodimir Zelenski a precizat că acest lucru s-a întâmplat în regiunea Herson, unde se duc lupte grele, informează sâmbătă agenţia France Presse.

Publicat in Eveniment