fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 05 Decembrie 2023

Acest caz demonstrează de ce Mihai Chirica nu vrea de 9 ani să facă PUG: negociază punctual fiecare proiect imobiliar în parte, permițând îndesire, supraaglomerare chiar și în zone rezidențiale de lux

Blocuri construite la 9 m distanță unele de altele, cu balcoanele oamenilor față în față

Studiul de însorire este contestat de locatarii imobilului C3 din Aleea Sadoveanu, cărora le crește în cap un nou bloc

Grupul de cetățeni contestă și gradul de ocupare a terenului: 32% deși în lege scrie 20% la regim de înălțime mare

PUZ-ul oferă dezvoltatorului Claudiu Oanea mai multe derogări pe care nu le-ar fi obținut dacă ar fi existat un PUG

Iașul e o junglă la cheremul unei clici de la vârful Primăriei pentru că ultimul regulament de urbanism e de acum 25 de ani, iar zone vaste din Iași, inclusiv Aleea Sadoveanu, n-au niciun fel de reglementări


Publicat in Anchete

Un loc de distracție plin de surprize: la Good Times vin și cei mari și cei mici


Publicat in Timp Liber
Polițiștii de frontieră din Tomești au depistat un cetățean cubanez care a încercat să intre ilegal în România, traversând râul Prut cu ajutorul unei bărci pneumatice.

Publicat in Social
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus marţi încetarea procesului penal împotriva fostului vicepreşedinte al ANAF Şerban Pop, pe motiv că faptele de corupţie de care era acesta acuzat s-au prescris, transmite Agerpres.

Publicat in Justitie
Cea mai cunoscută tradiție de Sfântul Nicolae, care se pune în practică în noaptea de 5 spre 6 decembrie, este lustruirea ghetuțelor celor mici, copiii așteptându-l pe Moș Nicolae să le umple cu cadouri.

Publicat in Social
DNA a clasat dosarul în care ancheta achiziția de sute de mașini BMW de către Poliția Română de la un prieten al președintelui Klaus Iohannis. Cazul rămâne însă în lucru la Parchetul European, condus de Laura Codruța Kovesi.

Publicat in Justitie
Una dintre victimele lui Gregorian Bivolaru face mărturii tulburătoare. Femeia de cetățenie portugheză, care avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe „Guru MISA”, a povestit pentru AFP calvarul prin care a trecut.

Publicat in Justitie
Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a dat marţi aviz negativ propunerii ministrului Justiţiei, Alina Gorghiu, de numire a procuroarei Mihaiela Iorga-Moraru în funcţia de şef al Secţiei de combatere a corupţiei în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Publicat in Justitie
Un bărbat a fost condamnat de Tribunalul Prahova la 20 de ani de închisoare pentru omor, conflictul care a avut loc la o petrecere la care au participat mai mulţi tineri pornind de la scrumul de ţigară pus într-un pahar cu alcool.

Publicat in Justitie
Inspectorii de sănătate publică au început o anchetă la Maternitatea Arad, unde o tânără de 25 de ani a murit, marţi, împreună cu copilul născut în urma unei cezariene, medicii afirmând că pacienta fusese adusă la spital cu ambulanţa în stare gravă din cauza unei infecţii respiratorii severe.

Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 4